Last news in Fakti

28 Февруари, 2021 17:16 1 656 7

Станислав Генчев: Акрапович не притежава шампионски манталитет

  • станислав генчев-
  • футбол-
  • бруно акрапович-
  • цска

Треньорът на ЦСКА е гледал друг мач

Станислав Генчев: Акрапович не притежава шампионски манталитет - 1
Снимка: БГНЕС

Помощник-треньорът на Лудогорец - Станислав Генчев е на мнение, че победата над ЦСКА ще даде голямо психологическо предимство на "орлите" в борбата за титлата. Младият специалист е останал силно изненадан от изказването на Бруно Акрапович, който вчера обяви, че "червените" са били по-добрият отбор в Разград. Ето какво каза той пред БНТ1:

"Вчера бяхме по-добрият отбор. Съжалявам единствено, че не можахме да оползотворим головите си положения и да постигнем по-убедителна победа. Видя се, че разликата между класите на Лудогорец и ЦСКА е много голяма. Логично стигнахме до победата. През първото полувреме създадохме пет чисти голови положения, а през второто подходихме по-сигурно в защита. Знаехме, че ЦСКА са опасни на статични положения и контраатаки. Не допуснахме удар към нашата врата, което е много важно за дерби мач.

Акрапович е гледал друг мач явно. Няма нищо лошо, когато си загубил да кажеш "Да, противникът беше по-добър и заслужено постигна победа". Това е част от шампионския манталитет, който липсва на Акрапович според мен.

Психологически вече имаме голямо предимство спрямо ЦСКА. Загубата срещу Локо (Пд) беше инцидент, който знаехме, че няма да се повтори. Знаехме нашите възможности и класата, която притежава нашият отбор. Правим голяма крачка към нашата крайна цел. Не трябва обаче да се отпускаме нито за момент.

Вчера Дамбраускас показа на Акрапович как може да го матира с пешката. Правим първите крачки към реформа в Лудогорец. Нещата се развиват благоприятно. Всички трябва да работим и да сме отдадени на тази кауза".


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гоуст

    9 2 Отговор
    Хаха, Акрапович нямал шампионски манталитет да кажел, че противника бил по-добрият... А ти щото имаш: "Загубата срещу Локо (Пд) беше инцидент, който знаехме, че няма да се повтори. Знаехме нашите възможности и класата, която притежава нашият отбор."
  • 2 8888

    10 3 Отговор
    Много си дребен да коментираш големите
  • 3 Антигербер

    12 3 Отговор
    Мушморок къде си тръгнал да коментираш другите.след 9 купени титли.
  • 4 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    4 2 Отговор
    Много силни думи....Едва ли знае и този генчев,какво иска да каже!Като ги гледах вчера и двата отбора.....Според мен и двата отбора нямаха дух на Бойци,излъчваха ....Страх,страх,страх...
  • 5 GriGan4o

    1 4 Отговор
    Станислав още не може да преживее, че Литекс отиде в София, а в Ловеч бе закрит футбола!
  • 6 ДА ама НЕ

    3 0 Отговор
    В Ловеч има отбор състезава се в Б група! А с чужди пари всеки може! Е има и изключения - Лефски не може!
  • 7 генчова

    1 2 Отговор
    рабата!Бягяй бе чобанин....