28 Февруари, 2021 20:05 2 471 1

Жозе Моуриньо: Това бе най-добрата версия на Гарет Бейл

  • тотнъм-
  • жозе моуриньо-
  • гарет бейл-
  • футбол-
  • висша лига

Нямаме нужда от онзи Бейл отпреди пет или шест години - онзи играч нямаше да бъде тук, а в Реал Мадрид

Жозе Моуриньо: Това бе най-добрата версия на Гарет Бейл - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Тотнъм - Жозе Моуриньо е на мнение, че "шпорите" са изиграли добър мач при победата с 4:0 над Бърнли.

"Не мисля, че това бе представяне от друга планета, но бяхме солидни. Имахме нужда от мач, в който играчите ни да се покажат срещу един отбор, който никога не се предава. До последната минута трябваше да се браним след два корнера. Запазихме чиста мрежа, защото го искахме. Това бе нещо, което ни липсваше.

Всички знаем за класата, която Бейл има. Не искам да казвам, че той се е върнал 100% към най-добрата си форма. Нямаме нужда от онзи Бейл отпреди пет или шест години. Онзи играч нямаше да бъде тук, а в Реал Мадрид. Мисля, че това бе най-добрата версия на Бейл, който виждаме от началото на сезона. Той винаги ще има своя ляв крак,но промяната в скоростта и печеленето на единоборствата не бе нещо, което той можеше да покаже в последните три или четири месеца, а днес го показа", каза още той.


Поставете оценка:
Оценка 4.9 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мими

    0 0 Отговор
    Категорично да. Той показа уникална игра. След критиките на моуриньо , бейл се амбицира да докаже че може да бъде техничен и да носи победи на тотнъм каквито е носил и преди години в този отбор. Пожелавам в днешния ден на 1 март да бъде здрав и да донесе още успехи. Дано и срещу фулъм и срещу кристъл палас а после и срещу динамо загреб и арсенал да вкара голове. Желая на целия ви екип да сте здрави и щастливи. Поздравявам и любимия ми анализатор и коментатор боби борисов да бъде креативен и обективен.