Last news in Fakti

1 Март, 2021 13:03 2 405 5

Тервел Пулев: Бих се контузен в Танзания, нямаше как да се откажа

  • тервел пулев-
  • бокс-
  • танзания

Всеки, който се занимава със спорт, знае, че субективната съдийска оценка е ключова за успехите ти

Тервел Пулев: Бих се контузен в Танзания, нямаше как да се откажа - 1

Българския боксьор, Тервел Пулев, сподели, че е получил контузия преди последния си мач в Танзания. Това разкри той в шоуто „На кафе“ по NOVA.

„Субективизмът в бокса никак не е малко. Всеки, който се занимава със спорт, знае, че субективната съдийска оценка е ключова за успехите ти. Боксът е един път, на който трябва да се отдадеш напълно. Зад кулисите не се вижда работата, която трябва да се положи, вижда се само резултата на ринга“.

„Имаше много спънки и преди мача в Танзания. Преди срещата се контузих сам, хипер разтягане получих на последната тренировка. Бях много притеснен преди мача, трябваше да вземам противовъзпалителни. Това го казвам за пръв път тук. Това е постоянна част от нещата. Няма как и да се откажа от вече уговорен мач“.

„Вече се водят разговори за следващия ми мач. Аз продължавам да се подготвям, за да може да съм готов и във форма, когато настъпи моментът“, сподели родният боксьор.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пурко

    13 0 Отговор
    Единия болен от ковид, а пък сега и другия контузен въпреки че се бие с някаква супер измислени аматьори не знаещи какво е бокс!!! Семейна черта е явно проблем все да е някъде другаде а не точно в тях!
  • 2 Съдия

    12 0 Отговор
    На вас с брат ти все нещо ви има...пък като все не сте добре - откажете се...не си съсипвайте здравето. Смешници.
  • 3 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    2 1 Отговор
    И при много тренирани и при нетренирани,тези разтежения стават!Разликата е ,че при тренираните Джокович,Димитров ,Пулев минават по бързо,дори много по бързо ,а при другите мноого по бавно!Методът на лечение е един и същ почивка -трябва да мине период време и топло най добре вълна на болното място!
  • 4 Еййй

    2 0 Отговор
    Герой си.Следваща дестинация Лапландия
  • 5 12345

    3 0 Отговор
    Тия двамата братя като паднат и все контузени се оказват. Абе имяите малко чест и замълчете вместо да се оправдавате като ученички.