Last news in Fakti

1 Март, 2021 19:15 2 639 3

Барселона излезе с официална позиция след ареста на Бартомеу

  • барселона-
  • арести-
  • бартомеу-
  • президент-
  • информация-
  • съдействие

Каталунците предложиха пълното си съдействие към юридическите и полицейските лица по случая

Барселона излезе с официална позиция след ареста на Бартомеу - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Барселона излезе с официална позиция, след като властите в Испания атакуваха офисите на клуба. Служители от "Икономически престъпления" влязоха при каталунците, за да търсят доказателства по делото "Барсагейт", което тече от миналата година.

Униформените иззеха множество документи и информация, а освен това арестуваха бившият президент на клуба Хосеп Мария Бартомеу, Оскар Грау и Роман Гомес Понти, ръководител на правната служба на Барса, както и Жауме Масферер, който е бивш съветник на Бартомеу.

"Във връзка с посещението на отдел “Икономически престъпления” в офисите на “Камп Ноу” тази сутрин по заповед на градския съд, който го прави с цел разследване на договора за мониторинг на социалните мрежи, от Барселона предложиха пълното си съдействие към юридическите и полицейските лица по случая, за да може да се изяснят фактите по разследването.

Бяха иззети нужните информация и документация, които са свързани с този случай.

Барселона изразява най-голямо уважение към текущата юридическа работа, както и към принципа за невинност по отношение на замесените лица", обявиха от Барселона.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пацо

    8 0 Отговор
    Хубави вести от БарЦелона! Тези не си поплюват!
  • 2 Бойку шкафа

    8 0 Отговор
    Само да не ме надушат и мене кви съм ги надробил,че ще ме пратят в кафеза..
  • 3 плевенски

    1 0 Отговор
    Не е лесно да се бориш за независимост на Каталуния...