Last news in Fakti

1 Март, 2021 20:30 1 754 2

Гуардиола: Най-добрият отбор в Европа е Байерн Мюнхен, а в Англия - Ливърпул

  • манчестър сити-
  • шампионска лига-
  • ливърпул-
  • висша лига-
  • гуардиола-
  • байерн мюнхен

"Ако искате да вземете короната на някой, трябва да я спечелите", заяви наставникът на Манчестър Сити

Гуардиола: Най-добрият отбор в Европа е Байерн Мюнхен, а в Англия - Ливърпул - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола направи доста интересно изказване по повод твърденията, че в момента "гражданите" са най-силният отбор в Европа. Испанецът подчерта, че съществените трофеи не се печелят през март, така че неговият тим все още не е постигнал нищо през настоящия сезон. В този контекст Пеп заяви, че с днешна дата най-добрият отбор в Европа е Байерн (Мюнхен), а в Премиър лийг - Ливърпул, който все още е актуалният шампион.

"Най-добрият отбор в Европа е Байерн, защото те спечелиха всичко възможно. В Англия шампион е Ливърпул, те са най-добрите. Ако искате да вземете короната на някой, трябва да я спечелите. Никой не става шампион през март", заяви Гуардиола.

"Все още има 36 точки, за които да се играе в първенството. Всеки отбор може да загуби няколко поредни мача в рамките само на седмица. Утре имаме труден съперник в лицето на Уулвърхамптън. След това имаме мачове с Юнайтед, със Саутхамптън, а след това и с Фулъм, който играе много добре. Когато остават 10, 12 или 15 точки до края, е съвсем друго, но 36 точки са много", добави мениджърът на "гражданите".


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост райдър

    6 0 Отговор
    Е тази година няма кой да спре Сити..

    Коментиран от #2

  • 2 нямало вика

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "гост райдър":

    Петролът да падне на 20$ барела пък ще си говорим пак.