2 Март, 2021 12:00 1 929 3

Барселона определи цена на Гризман

  • антоан гризман-
  • барселона-
  • футбол-
  • трансфер

На "Камп Ноу" вече се мисли за възможността Антоан Гризман да бъде продаден през лятото

Барселона определи цена на Гризман - 1
Снимка: БГНЕС

Въпреки че все още не е ясно кой ще управлява Барселона след президентските избори, на "Камп Ноу" вече се мисли за възможността Антоан Гризман да бъде продаден през лятото.

Поне така твърди испанският уебсайт OKDiario, според който вече е ясна и цената, която каталунците ще искат за французина. Споменава се сума от порядъка на 60 милиона евро, която същият източник обаче уточнява, че едва ли някой ще се съгласи да плати толкова в настоящите условия за футболист, който скоро ще навърши 30 години, а освен това има и доста високи лични финансови изисквания.

Все пак OKDiario посочва два клуба, които биха имали интерес към Гризман, макар и на малко по-ниска цена от обявената. Това са Пари Сен Жермен и Манчестър Юнайтед. И двата клуба проявяваха интерес към французина и преди. За парижани той може да се окаже една сериозна цел, ако Килиан Мбапе напусне през лятото, а на "Олд Трафорд" виждат в негово лице възможна по-евтина алтернатива на Джейдън Санчо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост райдър

    4 0 Отговор
    Това менте,не струва повече от $5милиона..
  • 2 чоло симеоне

    5 1 Отговор
    Ако искат,може да направим бартер с луис суарес,ама ще трябва да ни доплатят около €100мил
    Бухахахаха...
  • 3 васил левски

    3 0 Отговор
    Атлетико мадрид,хубаво ги прекара с тоя палячо...