Last news in Fakti

2 Март, 2021 12:32 1 427 4

Призоваха за изгонване на бившия президент на Барселона от Испания

  • джосеп мария бартомеу-
  • барселона-
  • футбол

Ако е вярно това, че е използвал социалните медии, за да дискредитира личности като Лионел Меси и Жерард Пике, то той няма място в Испания

Призоваха за изгонване на бившия президент на Барселона от Испания - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият защитник на Фиорентина и Интер Даниеле Адани призова за изгонването от Испания на Джосеп Мария Бартомеу. Експрезидентът на Барселона беше арестуван вчера от испанската икономическа полиция със сериозни обвинения за лошо управление, корупция и пране на пари.

"За щастие правосъдието в Испания действа по-бързо от италианското. В живота всяко действие се плаща. Ако е вярно това, че е използвал социалните медии, за да дискредитира личности като Лионел Меси и Жерард Пике, то той няма място в Испания. Да излъжеш цял един народ, това е непростимо. В същото време Барселона затъваше в дългове. Когато сееш вятър, жънеш бури", казва Адани, който в момента е футболен анализатор в Скай Италия.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Знайко

    1 0 Отговор
    Джосеп Мария Бартомеу се е родил в Барселона, той по-рождение е испанец/каталунец къде да го изгонят. При бившият крал на Испания Хуан Карлос Първи в Абу Даби ли.

    Коментиран от #3, #4

  • 3 Така е...

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "Знайко":

    Ама моабет да става
  • 4 Бах

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Знайко":

    То ако така ставаше , щяхме да изгоним всички кръвопийци начело с ТИКВАТА !