2 Март, 2021 18:31 1 282 1

Солскяер: Тази година е най-странната в живота ни

  • коронавирус-
  • рестрикции-
  • оплакване-
  • календар-
  • натовареност-
  • сезон-
  • манчестър юнайтед-
  • солскяер

"Ние не сме живели по време на Втората световна война, но тези рестрикции са почти толкова тежки", жалва се наставникът на Манчестър Юнайтед

Солскяер: Тази година е най-странната в живота ни - 1
Снимка: БГНЕС

Утре вечер Манчестър Юнайтед гостува на Кристъл Палас от 22:15, а днес мениджърът на тима Оле Гунар Солскяер даде традиционната си пресконференция преди всеки мач на тима. Норвежецът засегна някои горещи теми, който заемат място в медиите из Европа в последните дни и всичко свързано с играчите на тима.

"Разбира се, че се наслаждаваме да сме близо до върха, но утре всичко ще зависи и от качеството на противника, тактиката и стандартите, които този сезон постави. А той определено е безпощаден - четвъртък, събота, неделя. Тази година е най-странната в живота ни. Ние не сме живели по време на Втората световна война, но тези рестрикции са почти толкова тежки. Не съм изненадан от това, което показват играчите, по-скоро съм впечатлен от начина, по който понасят цялата ситуация и този сезон с пандемията, липсата на социални контакти," заяви норвежецът и след това насочи вниманието си към неотсъдената дузпа, за която от "Олд Трафорд" имаха много претенции след дербито с Челси в неделя, както и проблемите с травми в тима.

"Всичко вече е минало и трябва да продължим нататък. Знаем за голямото напрежение, на което са поставени всички, така че вече сме изцяло фокусирани върху мача с Кристъл Палас. За него няма да можем да разчитаме на Пол Погба. Той вече се чувства по-добре, но все още не тренира с основната група. Тази сутрин проведохме лека тренировка и в нея участие взе Единсон Кавани. Да се надяваме, че всичко ще е наред с него и той ще пътува с отбора. Има още няколко болежки, за които ще трябва да видим преди мача," обясни ситуацията Солскяер.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kiril

    0 1 Отговор
    Куц кон !!! Как не поканиха Татко Карло или Алегри. ... надежда тук няма