2 Март, 2021 18:45 1 487 1

Новият вратар на Лудогорец: Дойдох в България заради Дамбраускас

  • дамбраускас-
  • лудогорец-
  • оферта-
  • отношения-
  • кахлина-
  • вратар

"Ако ми се беше обадил друг отбор, нямаше да приема", разкри Кристиян Кахлина

Новият вратар на Лудогорец: Дойдох в България заради Дамбраускас - 1
Снимка: БГНЕС

Лудогорец представи новото си попълнение вратаря Кристиян Кахлина, който заяви, че е преминал в Разград само заради Валдас Дамбраускас.

"Знам в какъв клуб идвам. Лудогорец е най-добрият клуб в България. Девет месеца работих с Дамбраускас, работихме в много добра комуникация. Разбира се, че съм готов да се боря за титулярно място. Затова и реших да приема това предизвикателство. Най-важното за мен е, че Дамбраускас ми се обади, за да дойда. Аз много добре знам неговите методи. Не познавам нито един от футболистите, но важното е, че познавам треньора. Тук съм заради неговата покана, ако ми се беше обадил друг отбор, нямаше да приема".

"Имам приятели, които играят в България и съм гледал няколко мача заради тях. Когато ми се обади Дамбраускас също гледах някои мачове. Но не мога да кажа, че съм гледал мачовете с Локомотив Пловдив или ЦСКА, защото бях ангажиран с Горица.

Сега подражавам на Марк-Андре Тер Стеген, а преди на Джанлуиджи Буфон. Стилът на германеца и неговата игра - това е и моят стил.", каза още Кахлина.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лудогорец 9

    1 0 Отговор
    добре дошъл и успех .