Last news in Fakti

2 Март, 2021 19:46 1 440 2

Арда излъга Етър и се класира за четвъртфиналите на Купата на България

  • арда-
  • етър-
  • купа на българия-
  • тилев-
  • осминафинали

Тимът от Кърджали спечели с минималното 1:0

Арда излъга Етър и се класира за четвъртфиналите на Купата на България - 1
Снимка: БГНЕС

Арда спечели с 1:0 при визитата си на Етър и се класира за четвъртфиналите в турнира за Купата на България. Гола за успеха реализира Иван Тилев (33).

Още в 9-ата минута Румен Руменов отправи шут, но не успя да затрудни стража на домакините. В 20-ата минута и Кольо Станев от Етър не намери целта, а в 33-ата минута футболистите на Николай Киров поведоха в резултата. Иван Коконов центрира и Иван Тилев заби топката във вратата на "виолетовите".

През втората част "болярите" започнаха по-активно и в 48-ата минута Станев центрира отдясно към Милчо Ангелов, но нападателят нямаше късмет и топката премина на сантиметри от целта. Малко след това Арда направи бърза контраатака, при която Господинов не излезе добре, но прехвърлящият удар на Иван Коконов не влезе във вратата на търновци.

В 72-ата минута резервата Симеон Мечев шутира от добра позиция, но не преодоля вратаря Иван Караджов. До края на мача усилията на домакините не бяха достатъчни за изравнителен гол.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БОГАТ БЕДЕН

    4 0 Отговор
    БРАВО А---Р---Д---А !!!!!. САМО ТАКА НАПРЕД ДО ФИНАЛА !!!!! УСПЕХ.
  • 2 KARDJALISTAN

    3 0 Отговор
    АРДА БИЕ ЛОШО БИЕ....