3 Март, 2021 09:17 2 471 3

Акрапович: Бихме Черно море заради новата ни формация

  • цска-
  • черно море-
  • тактика-
  • акрапович-
  • объркване-
  • локомотив пловдив-
  • купа на българия

"Почти с нищо не е по-различен сега Локомотив оттогава, когато го напуснах", смята наставникът на ЦСКА

Акрапович: Бихме Черно море заради новата ни формация - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович даде мнението си след победата на своя тим над Черно море в мач от осминафиналите за Купата на България. “Червените” се наложиха с 3:1, а според специалистът отборът е успял да обърка съперника си с новата си формация. Акрапович коментира и предстоящия мач с Локомотив (Пловдив), като заяви, че “смърфовете” не се различават с почти нищо от това, което той остави в тима.

“Искам от моя отбор винаги да се представя добра. Първото полувреме объркахме противника с новата си формация. Търсихме пространства, знаехме, че противникът не може да се справя с нашите движения. Искахме да ги провокираме и да ги караме да бъркат. Всеки играч, който е под преса и напрежение, може да сбърка. Казах на Бисмарк да внимава и че има шанс вратарят им да сбърка. Той оправяше документите си, постоянно пътуваше за чужбина. Има много неща около него, трябва му спокойствие, трябва му подготовка и ще видим как ще се справи.

Да надъхаш играчите си да изглеждат по различен начин в следващия си мач е нещо, което правиш, като имаш опит. Ние изглеждахме по-добре през второто полувреме срещу Лудогорец, това е факт. Показахме, че можем да реагираме на несполуките. Не сме работили за днес толкова, колкото говорехме и с тази игра футболистите могат да се вдигнат.

Оттук нататък няма лесни двубои. Ние сме готови да приемем всеки противник и искаме да стигнем докрай и да спечелим Купата.

Има още много мачове до края на първенството. Нищо не е лесно в живота, трябва да си самокритичен, да работиш над себе си. Аз съм самокритичен и така давам на футболистите си съвети. Не е страшно да направиш грешка.

Почти с нищо не е по-различен сега Локомотив оттогава, когато го напуснах. Оставих качествени играчи и добър треньор. Умно е от Сашо да продължава по този начин. Не е добре да променяш нещо, когато то върви добре”, заяви Акрапович.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЦСКА

    6 4 Отговор
    БРУНО
    ТИ СИ ЧОВЕКА КОЙТО ЩЕ СКЪСАШ ВИРТУАЛНИТЕ БИЛЕТИ

    НА КРУШАРСКИА ВЛАК,,,,
  • 2 Фактъ

    5 3 Отговор
    Този скоро ще си ходи в Босна , еднопосочно .
  • 3 варна морето

    1 4 Отговор
    нищо ново от чорбата, груби, провокатори, симуланти, както навремето, пак разчитат на продажни футболисти и съдии .....