3 Март, 2021 15:24 2 246 2

Гуардиола: През зимата в Англия е ад

  • гуардиола-
  • манчестър сити-
  • уулвърхамптън-
  • висша лига-
  • поредица-
  • победи-
  • серия

"Затова постижението ни от поредни победи е още по-впечатляващо", смята наставникът на Манчестър Сити

Гуардиола: През зимата в Англия е ад - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола заяви след победата с 4:1 над Уулвърхамптън, че да се изправят срещу "вълците" е било трудно, както физически, така и ментално.

"Бяхме леко притеснени след изравняването за 1:1, но реагирахме добре и отбелязахме още голове. Победихме заслужено, защото играхме добре. Мачовете са оспорвани, но накрая успяваме да спечелим комфортно. След 1:1 съперникът стана по-опасен, но ние продължихме да контролираме добре топката и не се отказахме. Това е важен урок, че детайлите са важни. Цялостно погледнато смятам, че представянето ни бе много добро. Още от сутринта видях, че сме сплотени и сме готови да спечелим този двубой. Сезонът е кратък и нямахме цяла седмица за подготовка - играем толкова много мачове. Да се изправим срещу Уулвс бе трудно, както физически, така и ментално. Затова съм повече от доволен от това, което постигнахме до момента. Нека се насладим на този успех, да си починем и да започнем да се готвим за следващия мач", заяви Гуардиола.

Испанецът коментира и факта, че това бе рекордна 21-а поредна победа на "гражданите" във всички турнири.

"Ще говорим за този рекорд в бъдещето. През зимата - ноември, декември и януари, в Англия е истински ад! Затова постижението ни е още по-впечатляващо. Много съм горд, но в същото време Ливърпул все още е шампион. За да спечелим титлата, имахме нужда от тези точки", допълни испанецът.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хаберих

    1 1 Отговор
    Гуардиола: През зимата в Англия е студ на пирамидки. Адът е горещ.
  • 2 англия и зима?!?!?

    0 4 Отговор
    тоя къде е живял до сега че не виждал зима в англия ако има зима значи ние сме японци