3 Март, 2021 19:04 2 166 2

Интер сменя спонсора си след 25 години

  • интер-
  • смяна-
  • спонсор-
  • фланелки-
  • пари-
  • криза

Договорът с известния производител на гуми, който носи на италианския гранд по 10 милиона паунда на сезон, няма да бъде продължен

Интер сменя спонсора си след 25 години - 1
Снимка: БГНЕС

Интер ще направи генерална промяна във визията си за следващия сезон. За първи от 25 години „нерадзурите“ ще бъдат без логото на генералния си спонсор „Пирели“. Договорът с известния производител на гуми, който носи на италианския гранд по 10 милиона паунда на сезон, няма да бъде продължен. Надписът на „Пирели“ стои на фланелките на Интер от сезон 1995/96.

"След разговор с ръководителите на двете страни стана ясно, че няма да продължим да бъдем генерален спонсор на Интер“, заяви изпълнителният директор на „Пирели“ Марко Тронкети Провера.

Интер търси по-сериозно финансиране от генерален спонсор, тъй като собствениците на клуба от „Сунинг Комерс Груп“ изпитват икономически затруднения. Техният китайски клуб Джансу Сунинг преди дни обяви фалит. "Нерадзурите“ в момента са лидер в класирането на Серия „А“ и имат аванс от четири точки пред градския съперник Милан, както и седем пред доминатора в последните години Ювентус.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алфа Вълкът

    4 0 Отговор
    Аз горе-долу от толкова време съм им фен, като паднаха от Шалке на финала с дузпи.
  • 2 НОВО ПЕТ

    2 0 Отговор
    НЕ МОГА ДА СИ ПРЕДСТАВЯ ИНТЕР БЕЗ *ПИРЕЛИ*.....ДРУГИ ВРЕМЕНА, ДРУГИ СПОНСОРИ...КОЙТО ДАДЕ ПОВЕЧЕ