3 Март, 2021 21:15 5 471 10

Херо подаде оставка

  • херо-
  • оставка-
  • отпадане-
  • отговорност-
  • берое-
  • левски

Специалистът пое отговорност за отпадането от Левски за Купата на България

Херо подаде оставка - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на Берое Димитър Димитров пое отговорност за слабото представяне на отбора и загубата от Левски в осминафинала за Купата на България, като подаде оставка, научи dsport. Все още е твърде рано да се каже какво ще е бъдещето на треньорския екип на Берое, тъй като шефовете на заралии при всички положения няма да прибързват с взимането на крайни решения.

В Берое през годините доказаха своето търпение към треньорската работа. Старозагорския тим се намира в много деликатен момент от сезона, тъй като няма победа в последните три мача за всички надпревари.

Старозагорци заемат петото място в efbet Лига, но им предстои много тежка програма в първенството – домакинство на Лудогорец, гостуване на Локомотив Пловдив, след това мач срещу ЦСКА под Аязмото и визита на Арда Кърджали.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван Грозни

    30 18 Отговор
    Как да работи човека при такова съдийство. Пълна пародия. Само левски! Д ругите отбори кучета ги яли. Всичко е пунта мара.
  • 2 Кака Мара

    24 8 Отговор
    Айде чао, мариците нямат мангизи вече
  • 3 Джоко

    26 4 Отговор
    Херо е мъжкар. Подава оставка защото Берое в следващите 4 мача трябва да инкасира поне 3 загуби. А той не е търбух да го блъскат по партийна линия за радост на футболни анонимници! Теца ще се предаде ще, не ще пред ракетата, аеца и певеца!
  • 4 Чики-Рики

    9 12 Отговор
    Камбура да се връща в 1948!
  • 5 Пурко

    11 13 Отговор
    Херо и той е един лапач... Явно кинти те са свършили
  • 6 Гоочеето

    9 1 Отговор
    Сьс таз игра Берое не ги чака нищо добро.Херо усеща това и напуска .А и парите явно са на приключване.
  • 7 Ърт

    6 5 Отговор
    Абсолютно си е за оставка, да паднеш от тия нещастници кенефски 1914 си е за самоубийство, не за оставка
  • 8 хахаха

    1 3 Отговор
    ВКазахстан го чакат да му платят компенсация.
  • 9 Курумпе

    3 1 Отговор
    Той е от вчера , и не е знаел, какво става във БФС и Футбола?!Той не знае, каква е ситуацията ли..и кой командва парада?!Парите , които Херо взема са от същата ръка, която храни Съдиите, и която държи и издържа Левскарите!!Та нещо не ясно...Циркът за наивници е паравана, зад който се лансира това уродливо първенство..пълно с чисти и некорумпирани клубове и президенти, дето Не Уреждат ТОТОмачове на обръщалки и високи коефициенти...Не, тука няма нищо съмнително, чисто е като сълзата на Дева мария!
  • 10 Ако си тръгне

    3 1 Отговор
    Вчера след мача беше много мек, а имаше какво да се каже за съдията Станислав Тодоров и двойните стандарти за нарушенията на Левски и Берое, прилагани при отсъжданията - засади, преки свободни удари, жълти, червени картони и тежки нарушения. Например Мартин Петков събори на земята Охене, но съдията не отсъждаше нищо. Левскарят го държеше за крака, Охене залитна и леко го чукна, а съдията Станислав само това чакаше и извади веднага червения картон и останаха само 10 от Берое срещу 11 и 3-ма от съдиите.Робърта с ритника си щеше да отнесе главата на беройския вратар Ганев, а съдията ("о, чудо") му даде само жълт картон. Мекият Херо обаче премълчатова и още тогава се усещаше, че Димитров се готви да си тръгне.Защо, ли? Не се знае дали парите свършват, или има друго предложение по-добре заплатено? Шефовете на Берое трябва да си вземат поука и да назначават само треньори, които са предани на Стара Загора и Берое, ако Херо си тръгне. Не е ли време да се обърнат към Петър Хубчев, който постигна с Берое най-големите успехи след ерата на Евгени Янчовски и Илиян Илиев.