4 Март, 2021 09:34 5 232 12

Сексапилна журналистка: Целунах Мбапе и се притесних да не ме затворят за педофилия

  • виктория боня-
  • рускиня-
  • журналистка-
  • калиан мбапе-
  • кристиано роналдо-
  • неймар-
  • футбол-
  • сексапил

Каза и за приятелството си с други звезди на футбола сред които Роналдо и Неймар

Сексапилна журналистка: Целунах Мбапе и се притесних да не ме затворят за педофилия - 1
Снимка: Instagram


Руската красавица Виктория Боня даде откровено интервю за „Спорт Експрес“. В него 41-годишната телевизионна водеща, журналист и модел говори откровено как се е притеснявала да не я обвинят в педофилия след целувките с Килиан Мбапе преди 5 години, както и за приятелството си с други звезди на футбола. Неотразимата Виктория продължава да се радва на огромно внимание в социалните мрежи, където има 8 млн. последователи. Боня е и горда майка на 8-годишна дъщеря Анджелина от брака си с Алекс Смерфит, който е син на ирландски милионер.

Неймар и останалите звезди на футбола

Вече не общувам толкова често с Неймар. Не съм се срещала с него от две години. Запознахме се, когато правех футболния си проект. В него участват още Фабио Канаваро, Луис Фиго, Дидие Дрогба. Все още обаче не е излязъл, липсва ни само един герой. Животът на Неймар е един безспирен купон. Постоянно играе покер, организира често шумни партита в къщата си. Неймар е страхотен човек, но има един проблем. Той много обича жените, ужасен женкар е. Усетих го и върху себе си. А в онзи момент той имаше приятелка. Познаваме се добре с Дибала, често си пишем. Комуникирам и с Фелайни. Но ако говорим за истинско приятелство, ще кажа Дрогба. Познаваме се от много дълго време.

Целувката с Мбапе

Веднъж целунах Мбапе, но не знаех, че тогава е на 17 години. И двамата тогава бяхме свободни, но като разбрах, че не е пълнолетен, си помислих „Боже, ще ме затворят за педофилия!“. Но нямаше как тази връзка да се развие. И не съжалявам, защото аз имам дете и се нуждая от стабилност, а не от звездни завоевания. Но продължаваме да поддържаме връзка с Мбапе. Наскоро той беше болен от коронавирус и аз му писах, а той ми отговори. Обаче съм много притеснена за него. Невероятно талантлив е, но е до Неймар през цялото време в тези веселби. Когато имате младо тяло, на 21 години, можете да пиете и да бягате без проблеми. Но това се променя с напредване на годините. Ако Неймар не пиеше толкова много, сега щеше да бъде звездата на Барселона.

Кристиано Роналдо

Никога не съм общувала с него. Но определено бих искала да направя интервю с него. Дай Боже, когато започне първият сезон на моя проект и се получат добри отзиви, да се получи тази среща с него. Още повече, че Кристиано проявява интерес към моите сторита в Инстаграм. Веднъж Дибала ме покани на мач на Ювентус. От Монако, където живея, Торино е на два часа път с кола. И видях на живо как играе Роналдо! Бях шокирана колко бързо тича! Той работи на 300%! Това е професионалист с главна буква!


Владимир Бистров

Думите на бившия руски национал Владимир Бистров за фигуристката Аня Семенович са много отвратителни и гнусни. Той каза, че ако е искала да остане в спорта, би трябвало да отреже циците си. А Аня има категорична диагноза, гърдите ѝ растат, това е голям проблем за нея! И като цяло жените нямат цици, скъпи мъже, а гърди! Ако той беше казал това за мен, щях да му се изплюя в лицето. Анна предложи да отсече нещо на Владимир, за да тича по-добре и да вкарва голове. Но той няма какво да отсече. Мисля, че всичко е с размерите на напръстник и пъдпъдък.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Апът Алгил

    21 4 Отговор
    Прочетете го на обратно..

    Коментиран от #5

  • 3 Хан Сол

    14 0 Отговор
    Тази невероятна Новина обиколи всички възможни бг сайтове . Но явно на пернатите животинчета им е сложно да измислят нещо ново и смислено и затова копи само
  • 4 Фен

    11 0 Отговор
    Къде го целуна?
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Хаха

    13 2 Отговор
    Рускини правят кариера с продажби на ласки и тяло всички знаем и не е от вчера

    Коментиран от #12

  • 7 пепи

    10 1 Отговор
    Много хубава кака
  • 8 супер жена

    7 0 Отговор
    Баце не само целува барселонката , пък не го затвориха нито за педофилия , нито за корупция. Пожелавам всекиму целувка от дама , като теб.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 viki

    5 1 Отговор
    Френският национал Килиан Мбапе е роден ноември 1998 година - той сега на 22 г. изглежда като дете - пък на 17 г. през 2016 г. не ми се мисли как е изглеждал че да го целува в уста 37 годишна тогава....явно наистина е златотърсачка....и като е чула футболист на ПСЖ със заплата 350 000 евро месечно и е цъфнала от кеф долу без да мисли че едва 17 годишен!
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.