4 Март, 2021 10:10 2 135 6

ФИФА и УЕФА са сезирани за дружбата между близък до Гриша Ганчев с Гергинов и Попов

  • футбол-
  • никола попов-
  • бфс-
  • цветомир найденов-
  • цска 1948

Ето и снимките доказващи кои са били длъжностните лица на онзи мач на Герена

ФИФА и УЕФА са сезирани за дружбата между близък до Гриша Ганчев с Гергинов и Попов - 1
Снимка: БГНЕС

Спонсорът на ЦСКА 1948 - Цветомир Найденов, направи ново притеснително разкритие. Този път той задава въпрос към председателя на Съдийската комисия Коце Гергинов дали познава лицето Жоро Пенчев, който е в добри отношения с Гриша Ганчев. Найденов споделя, че ФИФА и УЕФА вече са сезирани и, че очаква разследване докрай. Бизнесменът недоумява как е избран Железов да свири мача ЦСКА - Локо Пд, при положение че има доста международни рефери.

Ето какво пише Найденов във Фейсбук:

"Ето и снимките доказващи кои са били длъжностните лица на онзи мач на Герена, когато Никола Попов не вижда, че топката минава с целия си обем голлинията, а Коце Гергинов му пише висока оценка , в следващия кръг Попов е четвърти съдия, а след още един кръг Никола Попов е главен съдия ...май е време за нова пресконференция на Коце Гергинов, на която да отговори на конкретни въпроси като : Как е избран Железов да свири мача на Прекръстените от Ловеч с Локо Пд, нима няма международни съдии да свирят битката между втория и третия в класирането?!

Втори въпрос: познава ли лицето Жоро Пенчев гравитиращ около Угърчинско -Микренско-Ловешката селищна система и какви са техните отношения? Трети въпрос : защо ни праща Никола Попов за мача с Левски, след като два кръга преди това ни свири мача с Арда? Нали на предната пресконференция смотолеви нещо, че трябвало да минат 3 кръга....... ще ми хрумнат още въпроси за триото Пенчев, Гергинов и Попов в следващите дни [😊] УЕФА и ФИФА вече са сезирани... тик-так. Разследване докрай!"

Ето и снимките доказващи кои са били длъжностните лица на онзи мач на Герена, когато Никола Попов не вижда, че топката...

Публикувахте от Tzvetomir Naydenov в Сряда, 3 март 2021 г.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Продуцент

    11 0 Отговор
    Цека, Божков когато се върне ще ги осигури бляскава кариера в киното,! ще бъдеш любимият персонаж на всеки гей ! Даже имам чувството че ще го правиш и благотворително.
  • 2 Леелеее

    8 1 Отговор
    Тоя изперка тотално, чиде се как до го поеме на Шиши и Боко и Домуза го тормози, да му издържа Лудогорпе 2
  • 3 ТАЕК

    4 0 Отговор
    НАЙДЕНОВ МНОГО БЪРЗО СЕ ПРЕВЪРНА В НАЙ-МРАЗЕНИЯ В БЪЛГАРИЯ!
  • 4 ПЕНКО

    0 1 Отговор
    МОЙ ПРИАТЕЛ СЪДЯ ОТ "А "ГРУПА /БИВШ/ -МИ Е СПОДЕЛЯЛ ,ЧЕ Е "играл " САМО С ГРИША ГАНЧЕВ И СЕ ПРАВЕЛИ ПАРИ -НЕ СЕ ПРЕДАЛ НА "ЧЕРЕПА " !?!?!?!?
  • 5 Гого

    1 2 Отговор
    Наи мразения в България еГриша Ганчев тоизаплашва и подкупва съдиите и всички по висше стоящи но далеч няма да стигне този е прокълнат и знае защо
  • 6 Коци

    0 0 Отговор
    Абе познаваме и близки на Кирето от Разград съдии и наблюдатели....не е само Гришата....