Last news in Fakti

4 Март, 2021 11:20 1 395 0

Куман: Силни сме както физически, така и ментално!

  • роналд куман-
  • барселона-
  • футбол-
  • купа на испания

Не сме се отказвали от борбата за трофея!

Треньорът на Барселона Роналд Куман коментира успеха на тима над Севиля в полуфинал-реванш от турнира за Купата на Краля, което позволи на тима да се класира за финала.

"Борихме се до край, това е невероятно. Много съм доволен от представянето на играчите тази вечер. Заслужихме победата, бяхме много добри. Пресирахме съперника и продължихме напред", каза щастливият Куман.

"Отборът е силен както физически, така и ментално. Може да не играхме блестящ футбол, но владеехме топката и имахме ситуации. Вярвахме и никога не сме се отказвали от борбата за купата. Това е въпрос на манталитет. Като треньор аз не мога да искам повече от това, което отборът показа тази вечер. Щастливи сме, но трябва да отпразнуваме този успех в присъствието на 90 000 души на трибуните. Надявам се, да има зрители на финала", добави той.

Във финала каталунците ще се изправят срещу победителя от мача Атлетик Билбао - Леванте.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА