Last news in Fakti

4 Март, 2021 12:12 1 530 0

Десети финал за Барселона в Купата на краля за последните 13 години

  • барселона-
  • купа на испания-
  • купата на краля-
  • футбол-
  • финал

Тази вечер воденият от Роналд Куман отбор ще разбере името на противника си на финала

Десети финал за Барселона в Купата на краля за последните 13 години - 1
Снимка: БГНЕС

Грандът Барселона се класира за 10-и път за финала на турнира за Купата на краля в Испания в последните 13 години, показва статистиката. Снощи каталунците за пореден път този сезон елиминираха драматично свой съперник в турнира, в случая Севиля след продължения. Единствено през 2010, 2013 и 2019 Лионел Меси и компания не успяват да достигнат до директния сблъсък за трофея в това състезание.

Тази вечер воденият от Роналд Куман отбор ще разбере името на противника си на финала. Това ще бъде Леванте или Атлетик (Билбао). Двата тима завършиха при резултат 1:1 в първата среща в Билбао.

Любопитно за отбелязване е, че на 3 април ще се изиграе и финалът за 2020 година, който бе отложен заради пандемията от коронавирус. За трофея ще спорят Атлетик Билбао и Реал Сосиедад.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА