Last news in Fakti

4 Март, 2021 13:01 1 993 2

Бруно Акрапович към журналистите: Правите всички "копи-пейст" и създавате напрежение

  • бруно акрапович-
  • футбол-
  • цска-
  • журналисти

Аз си върша работата добре и така ще продължавам

Бруно Акрапович към журналистите: Правите всички "копи-пейст" и създавате напрежение - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович коментира появилите се слухове за негово уволнение.

Специалистът не скри възмущението си от прокрадналата се информация като обяви, че журналистите създават излишно напрежение при "червените".

"Вие имате ли информация от някой от клуба, да сте говорили с някого, че може да бъда уволнен? Кой твърди това? Правите всички "копи-пейст" и създавате напрежение.

Аз не съм треньор "копи и пейст", вижда се какъв тип съм. Говоря отворено с всички, няма да скрия нищо. Мен това изобщо не ме притеснява. Аз си върша работата добре и така ще продължавам", заяви Бруно пред "Тема спорт".

"Дали Купата е любимият ми турнир? Така изглежда. Обаче искаме да сме успешни и в първенството. Надявам се, че ще успеем да го направим. За мен беше важно да спечелим на осминафиналите, независимо с какъв резултат", каза Акрапович.

В събота от 17:30 часа ЦСКА посреща Локомотив (Пловдив).


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТАЕК

    4 1 Отговор
    АКРАПОВИЧ Е НАЙ-ДОБРИЯ ТРЕНЬОР В БЪЛГАРСКИЯ ШАМПИОНАТ. МОТИВАТОР, ТАКТИК И ГОВОРИ 8 ЕЗИКА! ЦСКА САМО ПЕЧЕЛИ ОТ НЕГОВОТО ПРИСЪСТВИЕ, ТАКА ЧЕ НИКОЙ НЕ ОБРЪЩА ВНИМАНИЕ НА ТЕЗИ СЛУХОВЕ.
  • 2 Бивш

    1 0 Отговор
    Няма по гадна гилдия от вас драскачите.Акрапивич се доказа като треньор. Вие кога ще страните журналисти а не клакьори на враговете на футбол у нас.Интриганти и дупидавци на Домусчиев и компания.Палячовцо драскачи не се чудете че ви плюят .Заслужавате го защото сте зависими.И спортните и политическите журналисти сте мишки страхливи за хляба.