Last news in Fakti

4 Март, 2021 14:42 1 751 0

Интер дължи огромна сума на Ман Юнайтед

  • ромелу лукаку-
  • манчестър юнайтед-
  • футбол-
  • интер

Според изданието първоначалната договорка между двата тима е гласяла, че сумата за нападателя трябва да бъде изплатена в рамките на две години, но през този сезон италианският гранд е пропуснал плащания по сделката

Интер дължи огромна сума на Ман Юнайтед - 1
Снимка: БГНЕС

Въпреки че Ромелу Лукаку премина от Манчестър Юнайтед в Интер през 2019 година за 75 милиона паунда, "нерадзурите" все още дължат 2/3 или около 50 милиона паунда на "червените дяволи", съобщава "Кориере дело спорт".

Според изданието първоначалната договорка между двата тима е гласяла, че сумата за нападателя трябва да бъде изплатена в рамките на две години, но през този сезон италианският гранд е пропуснал плащания по сделката, което пък позволява на "червените дяволи" да поискат оставащата сума наведнъж. Това би бил сериозен финансов удар за Интер, който е сериозно пострадал финансово от пандемията и собствениците търсят нови партньори в издържането на клуба.

Манчестър Юнайтед ще се опита да разреши проблема до лятото, тъй като се надяват тези пари да бъдат използвани в трансферните планове. Друг вариант е "червените дяволи" да договорят сделка за играч на "нерадзурите".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА