4 Март, 2021 18:30 2 320 0

Реал Мадрид с последен опит да задържи Серхио Рамос

  • рамос-
  • реал мадрид-
  • опит-
  • задържане-
  • оферта-
  • договор

"Кралете“ са предложили на своя капитан да подпише за още една година при същите текущи финансови условия

Реал Мадрид с последен опит да задържи Серхио Рамос - 1
Снимка: БГНЕС

Реал Мадрид е отправил последна оферта за подновяването на договора към своя капитан Серхио Рамос. Според информацията на „ABC“, „кралете“ са предложили на своя капитан да подпише за още една година при същите текущи финансови условия (12 милиона евро нето на сезон).

През следващата година двете страни ще седнат отново на масата за преговори за продължаването на контракта вече при условията след COVID-19. Съществуват обаче сериозни разминавания между двете страни, тъй като Рамос настоява да подпише нов двугодишен договор.

С новата стратегия Реал Мадрид се надява, че ще спечели време, за да балансира сметките си, а Рамос ще има „спокойствие“, че ще остане още една година в отбора, а след 8-9 месеца ще седне на масата за нови преговори.

Настоящият договор на Рамос с Реал Мадрид изтича на 30 юни, а от 1 януари той е свободен да води преговори с всеки клуб.

Към защитника има много сериозен интерес от страна на Пари Сен Жермен и Манчестър Юнайтед.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА