Last news in Fakti

4 Март, 2021 18:45 1 550 1

Херо ще продължи да води Берое

  • берое-
  • оставка-
  • доверие-
  • треньор-
  • херо

Старозагорският тим изрази подкрепа към треньора си след отпадането от Купата на България

Херо ще продължи да води Берое - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Берое обяви, че застава зад треньорския щаб начело с Димитър Димитров. Управата на старозагорци беше провокирана да излезе с позиция, след като се появиха информации, че Херо е подал оставка след загубата с 1:3 от Левски снощи в осминафинала за Купата на България.

Публикуваме изявлението от Берое:

"Във връзка с отпадането от Левски за Купата на България и изявената готовност от страна на целия спортно-технически щаб да поеме отговорността за представянето на отбора, ръководството на ПФК Берое заявява, че вярва напълно във възможностите им и не оттегля доверието си.

На този етап треньорски рокади не се предвиждат. Желанието на всички в клуба е да сме концентрирани за предстоящите срещи до края на шампионата.

Димитър Димитров и неговият екип са доказани специалисти в българския футбол и заедно ще продължим да работим в името на „Берое“."


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 на нас

    2 0 Отговор
    Ясно!`Берое`не гони тая купа!,а да не падне в баражите...