5 Март, 2021 15:29 1 314 2

Балъков: Няма как да мълчим, когато правят груби грешки на нашите мачове

  • цска 1948-
  • съдийство-
  • грешки-
  • критика-
  • балъков-
  • премълчаване

"Българинът е свикнал да търпи, но ако искаме да се промени нещо, то градивната критика е нужна", заяви наставникът на ЦСКА 1948

Балъков: Няма как да мълчим, когато правят груби грешки на нашите мачове - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на ЦСКА 1948 Красимир Балъков засегна темата със съдийските грешки. Днес той даде пресконференция, а малко по-рано от клуба излязоха с декларация, с която призоваха председателя на Съдийската комисия Костадин Гергинов и рефера Никола Попов да поемат отговорност за действията си.

"Много съдийски грешки се случват, не само у нас, но и в чужбина. При положение обаче, че в 5-6 мача подред се случват такива грешки срещу нас, то ние няма как да мълчим. Оттам насетне тези органи трябва да решат дали ще трябва да променят нещо“, каза Балъков.

"Когато идвах насам и чух една мисъл по радиото – мозъкът ни е развит гениално, докато духът ни е джудженце. Всичко, което се случва в момента, е нормално. Българинът е свикнал да търпи, но ако искаме да се промени нещо, то градивната критика е нужна. Хората, към които е насочена тази критика трябва да си вземат бележка. Не може да не съм съгласен с позицията на нашия клуб. Не сме обаче и единственият клуб, който изкарва подобна декларация, всеки защитава интересите си“, продължи легендата.

Той сподели и мнението си за предстоящия сблъсък от поредния кръг в efbet Лига - гостуването на Етър във Велико Търново.

"Съставът на Етър е напълно различен за тази среща. Това важи и за треньорското ръководство, където Томаш върши изключително добра работа. Той е сред най-добрите млади специалисти в България.

Клубът и играчите растат с уникални темпове. Искаме да задържим тези играчи и да започнем да побеждаваме и при гостуванията. Всички са на линия, освен Серкан, който още се възстановява от операция на пръста.

Доволни сме, че продължихме напред за Купата, но винаги има какво да подобряваме. Като цяло обаче сме доволни, че сме на четвъртфиналната фаза. Хубаво е, че играем вкъщи в следващия мач“, каза още Балъков.

„На мен ми харесва стила на Етър. При мен нещата бяха различни, но и в двата случая има резултати. Екипът на Томаш работи добре, вероятно и Бербатов е дал своето мнение. Това е сериозен отбор, не трябва да ни залъгват точките, защото това е може би най-компактният отбор в елита в момента. Чака ни труден мач, надявам се да е приятен и за зрителите“.

„Дани Наумов има невероятно желание за изява и невероятен хъс да успее във футбола. Надявам се да канализира мотивацията и заряда си, за да му е от полза и в националния отбор. Той е бъдещето“, завърши мениджърът.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тарикату

    2 0 Отговор
    тези по-червени ли са от оранжевите?
  • 2 фкж

    0 0 Отговор
    Всичко това е хубаво написано в декларацията и трябва да се случи. Но... Познайте кои два отбора са най-подпраните от началото на първенството... Точно така, Лудогорец и ЦСКА1948. Те имат най-много отсъдени в тяхна полза дузпи и обратни отсъждания!!! А и всички знаят че отбора на ЦЕКАТА е създаден само и единствено с цел да сее ИНТРИГИ и РАЗДОРИ, както и да служи на определен политико-олигархичен кръг.