5 Март, 2021 15:58 1 928 0

Агентът на Салах със загадачно послание в социалните мрежи

  • агент-
  • точка-
  • смяна-
  • недоволство-
  • ливърпул-
  • напускане-
  • салах

Рами Абас Иса намекна, че египтянинът е решил да напусне Ливърпул

Агентът на Салах със загадачно послание в социалните мрежи - 1
Снимка: БГНЕС

Решението на мениджъра на Ливърпул Юрген Клоп да замени Мохамед Салах още в 62-ата минута при загубата с 0:1 от Челси предизвика красноречивата реакция на египтянина, който показа, че не е никак доволен. Този ход предизвика много коментари на фенове и анализатори, които изразиха учудването си, че Клоп първо вади единствения нападател на шампионите, който продължава да бележи голове.

Един коментар обаче привлече цялото внимание върху себе си. Той дойде от агента на Салах - Рами Абас Иса. Импресариото публикува загадъчен пост в профила си в "Туитър" веднага след смяната на звездата.

Въпросният коментар съдържа само един препинателен знак - точка. За кратко време това предизвика хиляди реакции в социалните мрежи, като феновете на Ливърпул се чудят дали тази точка не означава край на кариерата на Салах на "Анфийлд".

След поражението от Челси, което е пета поредна домакинска загуба на Ливърпул във Висшата лига Юрген Клоп обясни за смяната на Салах. "Трябваше просто да вкарам човек със свежи крака. Не се случва често, но изглеждаше така все едно Мо страда. Той изигра много мачове. Ясно е, че можеш да извадя Садио или Фирмино, но в този момент изглеждаше, че Мо се затруднява най-много".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА