Last news in Fakti

5 Март, 2021 17:30 2 006 4

Тихомир Иванов след Европейското по лека атлетика: Чувствах се изгубен все едно мястото ми не е там

  • иванов-
  • представяне-
  • европейско първенство-
  • скок на височина-
  • форма

"Ще намеря себе си, аз съм много по разочарован от всеки друг", написа в социалните мрежи скачачът ни

Тихомир Иванов след Европейското по лека атлетика: Чувствах се изгубен все едно мястото ми не е там - 1
Снимка: БГНЕС

Тихомир Иванов изрази разочарование от представянето си на Европейското първенство по лека атлетика в зала в Торун. Вчера той не успя да преодолее квалификациите в скока на височина, след като постигна едва 2.16 м, като това беше и единственият му успешен опит в състезанието.

Той сподели също така, че е осъзнал, че ще трябва да работи повече с главата си, освен с тялото и в тренировките.

Ето целия пост на Тихомир Иванов във “Фейсбук” без редакторска намеса:

“Чувствах се изгубен все едно мястото ми не е там. Избягал от самият себе си,сякаш изцяло нов човек излиза на сектора и застава да скача,все едно трябва нещо ново да направя,а всъщност всичко което трябва е да правя това което винаги съм можел и знам как да направя. Очакванията са да надграждаш с всяка изминала година да постигаш повече и по добри резултати,вчера обаче не се случи това нещо.Получи се точно обратното паднах от високо точно както в сън,в който обаче се събуждаш точно преди да паднеш,но вчера не беше сън просто се приземих изгубен някъде в мислите че нещо ново се очаква да направя.Щом най-близките хора ми казват,че това не е човекът който преди е бил на сектора значи наистина има нещо такова.Ако трябва да си извадя някаква поука тя ще е да работя с главата си толкова колкото с тялото си защото не тренировките се оказаха проблем.

П.С.

Ще намеря себе си приятели аз съм много по разочарован от всеки друг ,който очакваше и трепереше пред екраните и в залата.

Ще се върна по силен”, написа Иванов във “Фейсбук”.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вестник народен спорт

    5 0 Отговор
    От десетилетие целия български спорт се чувства изгубен
  • 2 тренер

    7 3 Отговор
    Като за начало да се подстриже да му се проветри главата и ще стане работата !
  • 3 Знайко

    5 2 Отговор
    За каква са ни на данъкоплатците медалите на така наречените "български" шампиони. Които са българи само докато, не се появи някоя по-богати нация/федерация/ да им плати да станат нейни шампиони. Държавата трябва да финансира само масовия спорт. Хората трябва да имат достъп до спортни зали, писти и стадиони но задължително срещу минимално заплащане 10-15 лева месечна карта. Не трябва да е безплатно, защото спортните съоръжения се нуждаят от подръжка, охрана, отопление, бани, тоалетни.
  • 4 Знайко

    2 2 Отговор
    Държавата трябва да спре да произвежда допингирани "олимпийски златни шампиони". Които едвам доживяват 45-50 годишна възраст. Защото физическите претоварвания и допинга са им съсипали здравето. Гледах документален филм, за нашите гимнастички. Имаше едно момиче, което на 12 годишна възраст е напуснало семейството си във Варна и е започнало да живее само в спортен пансион в София. Това за мен е нередно. Нередно е толкова малки деза да се откъсва от родителите и да бъдат принуждавани да се оправя само с живота. Съквартирантката на момичето в стаята, в пансиона имаше същата съдба.