6 Март, 2021 13:15 6 536 5

Жената до Кристиано Роналдо сподели любопитни подробности за живота им

  • кристиано роналдо-
  • джорджина родригес

"Той не готви. След тежка тренировка всяка сутрин заслужава чиния топла храна на масата, приготвена с любов. Имаме си готвач, а понякога готвя и аз", признава Джорджина Родригес пред италианското списание Sportweek

Жената до Кристиано Роналдо сподели любопитни подробности за живота им - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Партньорката в живота на Кристиано Роналдо Джорджина Родригес не е само майка на две от четирите му деца, но е и сред най-големите му фенове. Тя разказа някои интересни неща от бита им, разкривайки че CR7 не смeня крушки вкъщи, тъй като таванът е твърде висок.

"Той не готви. След тежка тренировка всяка сутрин заслужава чиния топла храна на масата, приготвена с любов. Имаме си готвач, а понякога готвя и аз", признава Родригес пред италианското списание Sportweek

"Невъзможно е да се смени крушка у нас заради високите ни тавани. Ако вие сте на мястото на Кристиано Роналдо, бихте ли сменяли крушка на 10 метра височина? По-добре не, нали? Той трябва да се грижи за себе си. Аз ще се грижа за останалото. Обичам да се грижа за дома и семейството си", допълва още 27-годишната аржентинка.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Хакерът

    2 0 Отговор
    Няма, нужда,, поне аз ги знам, прекрасен,, живот не в кочина с много пари, завидих ти мадам...!
  • 3 Рошко

    2 1 Отговор
    Сигурно повярвах ти
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Г-ца от Казанлък

    3 0 Отговор
    Джорджина е майка само на 1 от децата, но се грижи за всички като свои! ;)