6 Март, 2021 20:35 1 450 3

Тунчев: Винаги, когато вземеш точка на „Армията“, трябва да си доволен

  • александър тунчев-
  • локомотив (пловдив)-
  • цска-
  • 0:0

"Знаем колко трудно играе Локомотив тук. Трудна беше подготовката за този мач, Акрапович добре познава отбора", каза наставникът на "смърфовете"

Тунчев: Винаги, когато вземеш точка на „Армията“, трябва да си доволен - 1
Александър Тунчев, кадър: Diema sport

Треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Тунчев заяви след нулевото равенство с ЦСКА, че резултатът е закономерен.

„Справедлив резултат. Сигурно не е бил привлекателен двубоя за наблюдаване, но това се знаеше от начина, по който играят двата отбора. Може би е закономерен резултата. Реално равенство, след като и двата отбора имаха по едно-две положения. Ако искахме да се поздравим с успех, трябваше да реагираме с агресия. Не съм доволен от контрола на топката, ако бяхме успели, можеше да отбележим гол“, заяви Тунчев.

„Винаги, когато вземеш точка на „Армията“, трябва да си доволен. Знаем колко трудно играе Локомотив тук. Трудна беше подготовката за този мач, Акрапович добре познава отбора. Не виждам защо да правя промени, след като отборът играе добре. Но беше трудна подготовката специално за този мач“, добави още той.

„Проблемът ни е срещу отборите от втората половина на таблицата, но ще направим всичко, за да изглежда отбора добре в края. Очакват ни много тежки мачове. Искам да няма контузии, защото това е най-важното. Групата ни не е достатъчно голяма. Всеки мач подхождаме за победа, но ще видим. Искам да контролираме повече топката и да създаваме повече положения“, каза треньорът на „черно-белите“.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Предател!!

    3 3 Отговор
    Тунчев, ако беше истински цесекар щеше да наведеш глава и да се извиниш, че загубихме точки от жалкото ти отборче. Ти никога не не си бил цесекар и мъж!!! Нищо чудно да симпатизираш тайно на числото като Котев

    Коментиран от #2

  • 2 378

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "Предател!!":

    Атаките към съдията преди мача си свършиха работа. Беше се сковал и свири 55 нарушения, повечето несъществуващи. Накъса играта. Игровото време беше около 25 минути. Съдията още в началото си беше решил мача да е равен, за да няма скандали. Та Цеката си свърши работата към Домуса и внесе необходимото напрежение преди мача в съдията. ЗА утре, ще видим.
  • 3 Башибозук

    1 0 Отговор
    Язък че Арда пусна на слабия миналия кръг. Сега щяхме да ги резним и двата обора пловдивския и ЛОВешкия. ЯЗЪК.