Last news in Fakti

6 Март, 2021 21:20 1 673 4

Мексиканците ни поведоха с 2:1 за "Купа Дейвис"

  • българия-
  • мексико-
  • купа дейвис

На двойки Александър Лазаров и Габриел Донев загубиха с 4:6, 4:6 на Ханс Ахе и Мигел-Анхел Рейес Варела за 78 минути игра

Мексиканците ни поведоха с 2:1 за "Купа Дейвис" - 1
Снимка: Българска федерация по тенис

България загуби срещата по двойки и отстъпва с 1:2 победи на Мексико в мач за Купа „Дейвис".

Александър Лазаров и Габриел Донев загубиха с 4:6, 4:6 на Ханс Ахе и Мигел-Анхел Рейес Варела за 78 минути игра.

Така нашите момчета се нуждаят от задължителни две победи в следващите мачове на сингъл. След малко започва срещата между Димитър Кузманов и Херардо Лопес Виясеньор, а след това Адриан Андреев ще играе срещу Луис Патиньо.

В над 50-годишната си история на участия в Купа "Дейвис" България е обръщала два пъти мач от изоставане с 1:2. Това става през 1973 г. в София срещу Белгия и през 1993 г. отново в София срещу Полша.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Боби михайлов

    1 0 Отговор
    Само аз поставих мексиканците на колене!
  • 2 Тенис фен

    2 2 Отговор
    Олелее!! Падаме от Мексико?? А къде е великия " българин Гришо ПАКПАДНАЛОВ?? Май е в Акапулко- Мексико,за да изкарва парички?? И да зарадва Лолитка Осман Сюлейманова??
  • 3 Тенисексперт

    2 2 Отговор
    " Българинът" Григор Димитров пак е отказал да играе за Родината си!! Отвратителен лицемер!! А се " гордее,че е българин!! Срам и позор за него!!
  • 4 Тенисексперт

    1 1 Отговор
    " Българинът" Григор Димитров пак е отказал да играе за Родината си!! Отвратителен лицемер!! А се " гордее,че е българин!! Срам и позор за него!!