Last news in Fakti

6 Март, 2021 21:35 3 094 10

Капитанът на Локомотив (Пловдив) нападна съдията Железов и отговори на Занев

  • цска-
  • локомотив (пловдив)-
  • димитър илиев

"С оглед заряда и начинът, маниерът на свирене на съдията – той спомогна да е това качеството. Мисля, че това е своеобразен рекорд. Може би 1850 фаула. Такова нещо не съм виждал", каза Димитър Илиев в интервюто си след мача

Капитанът на Локомотив (Пловдив) нападна съдията Железов и отговори на Занев - 1
Димитър Илиев, кадър: Diema sport

Капитанът на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев смята, че съдията Валентин Железов е "поставил рекорд" по отсъдени нарушения при нулевото равенство срещу ЦСКА. Илиев отличи, че срещата е белязана от много битка и сякаш равенството е закономерен резултат.

„Само битка, изключително малко смислени неща. С оглед заряда и начинът, маниерът на свирене на съдията – той спомогна да е това качеството. Мисля, че това е своеобразен рекорд. Може би 1850 фаула. Такова нещо не съм виждал. Не съм статистик, но е някакъв рекорд. Когато трябва да се дават картони, не се дават, когато не трябва, се дават. Отборите прекалено много заложиха на битката и спокойствието. Имахме шанс да попарим ЦСКА, те имаха също половинчати положения. Казах, че това са равностойни отбора и равенството е закономерно”, започна Илиев.

„Можеше да сме по-клинични в ситуациите ни, но не съумяхме. Веднъж стигнахме до добро положение. Трябва да отбележим, че играем с ЦСКА на „Армията”. Не е лесно и със сигурност равенството влиза в нашите планове. След като не можеш да победиш, е хубаво да печелиш точки. Надяваме се следващият мач да затвърдим битката и с голове да печелим. ЦСКА афишира амбиции да детронира Лудогорец, ние не се мерим да ставаме шампиони, така че може би те трябваше да покажат нещо повече с оглед тези претенции. Ние не крием, че ще бъде успех, ако завършим в тройката. Мачът протече по нашия план, трябваше просто да сме по-спокойни и да развием контраатаките си”.

„Срещу Лудогорец последните години им създаваме проблеми. Срещу ЦСКА играем много успешно. Загубихме един мач от последните пет след съдийско рамо. След като за двата обявени най-добри отбора, ги надиграваме, всеки в Локомотив трябва да се радва и да се гордее. Просто към това себераздаване и мъжка игра трябва да прилагаме самочувствие с топката. Понякога сме припряни, а няма защо. Сезонът е повече от добър. Трябва да задържим това темпо и след плейофите и да не повтаряме миналия сезон. Когато сме сочени за фаворити, трябва да печелим мачовете си”, завърши Димитър Илиев.

„Разбрах, че Занев е казал, че сме играли като изпадащ отбор. Щом имат амбиции да детронират Лудогорец, трябва да показват по-добра игра и при това положение, щом сме изпадащ отбор”, коментира в края на интервюто си Илиев.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 15 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Футбалер

    7 19 Отговор
    Е тва сега на снимката е класически талибан!

    Коментиран от #3, #8

  • 2 столичанин

    5 15 Отговор
    Ох,стига сте ни занимавали с майнички!
  • 3 Реалист

    12 2 Отговор

    До коментар #1 от "Футбалер":

    Напротив, Оливие Жиру е!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 хахаха

    3 5 Отговор

    До коментар #1 от "Футбалер":

    има нещо такова!Така било сега модата!Ала `дивак`,`хайванско`,`
    за пролет хит -дьо 3-ти пол...т.н.
  • 9 Я сега да вим,

    8 1 Отговор
    тя вината е обща! Спукахте топката от ритане, ще ходи в Хисаря на бани! А 55 - те фала са общо дело, на двата отбора! Нивото на футбола ни е плачевно! Събрани са както се пее в една хубава песен .... вместо юнак до юнака, рогач до рогача, куц кон до куц кон, празноглавец до празноглавец мила моя майнольо! И накрая ... съдията, съдията .... той ни е виновен, или гельосания от разград, а той човека си работи добре!!! А ние грандове, смях .... през сълзи!!! Вземете че заиграйте най-накрая!!! че мътните ви взели!!! Спрете да плачите че на кривата ракета космоса и пречи, а плаченето се отнася за всички като се почне от Господина с играйкането, мине се през Стойчо Ст ...и се стигне до пазача! Искаме ФУТБОЛ ИГРА А НЕ смешен плач!
  • 10 Tarnovetz

    2 0 Отговор
    Етър отдавна не е бил шампион!