Last news in Fakti

7 Март, 2021 17:15 5 142 2

Сър Алекс Фъргюсън направи разтърсващо признание

  • сър алекс фъргюсън-
  • инсулт-
  • разказ

"Не можех да кажа дори и една дума. Това беше ужасяващо, наистина ужасяващо. Тогава всичко ми мина през ума. Дали паметта ми ще се върне? Дали някога ще мога да кажа нещо отново?", коментира легендарният

Сър Алекс Фъргюсън направи разтърсващо признание - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Сър Алекс Фъргюсън се е страхувал, че няма да може да говори, след като претърпя инсулт през 2018 година. Бившият мениджър на Манчестър Юнайтед е имал чувството, че ще изгуби гласа и паметта си след спешната операция.

"Не можех да кажа дори и една дума. Това беше ужасяващо, наистина ужасяващо. Тогава всичко ми мина през ума. Дали паметта ми ще се върне? Дали някога ще мога да кажа нещо отново?", заяви шотландецът на Филмовия фестивал в Глазгоу.

Нов документален филм за двата триумфа на Фъргюсън и Манчестър Юнайтед в Шампионската лига беше представен късно снощи на фестивала в Шотландия. Сър Алекс триумфира с общо 38 трофея в своите 26 години начело на "червените дяволи". Легендарният шотландец прекрати своята мениджърска кариера през лятото на 2013 година.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Stoev

    0 1 Отговор
    Най-добрия !!!!!

    Коментиран от #2

  • 2 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Stoev":

    Най-добриЯТ!!!