7 Март, 2021 20:00 1 977 5

Стоянович попиля играчите на "Левски" с остра критика

  • левски-
  • ботев (пловдив)-
  • 2:2-
  • славиша стоянович

"Такъв дезориентиран отбор не съм очаквал“, каза сръбският треньор за своите футболисти

Стоянович попиля играчите на "Левски" с остра критика - 1
Славиша Стоянович, кадър: Diema sport

Треньорът на "Левски" Славиша Стоянович бе много ядосан след равенството с Ботев Пловдив 2:2 на „Герена“.

„Не знам откъде да започна. Такива грешки в защита, дезориентираност в халфовата линия, не съм очаквал днес. Честно да кажа имахме късмет да не загубим и тази точка. Искам да бъда реален и обективен. Не може да така неотговорно да играем“, започна Стоянович.

„Не знам на какво се дължи. Трябва да се успокоя и да видя мача пак. Не можем толкова глупаво да губим топки. Губим в опасни зони, правим нарушения. Подаряваме им чисти топки. Не беше добре и мога само да се извиня на феновете на "Левски". Такъв дезориентиран отбор не съм очаквал“, добави той.

„Направили сме добър анализ на Ботев. Знаехме, че е възможно да играят с четирима в защита. Направихме и нашата схема. Знаем, че имат качествени футболисти, които на скорост ще ни създадат проблеми. Супер ден на Илиев. Нямахме отговор на неговата игра и искам да го поздравя. Това беше добре за играчите, които са бързи и играят на крилото“, каза сръбският специалист.

„В петък на тренировката и Михайлович се контузи. В три дни и тримата крайни защитници се контузиха. Но това не е оправдание защо не играхме на нивото, на което трябва да сме. Това е футболът и трябва да реагираш“, каза Стоянович.

„Ние не може да се опираме само на головете на Робърта, за Левски е малко. Трябва халфовете, крилата също да вкарват“, заяви в заключение наставникът на "сините" футболисти.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Преводача

    5 7 Отговор
    Муууу,муууу,муууу,му му мууу,му,муу,муу,му!!!
    Подуенския диалект е труден,но сме длъжни да обясним на кухорогите,че синьото добиче замалко да го заколят, майните насред гейрена!!!
  • 2 АБПФК

    8 1 Отговор
    За начало изхвърли Ребин Сулака. А на майката на преводача - в устата. Чао!
  • 3 Дедо

    8 2 Отговор
    Да счменят името на тайфата! Стига са петнили името на Апостола! Приляга им, например, подуенски резил. А не разбрах какво е мнението на Ревльо и Раев за успеха им днес. И какво стана - няма ли някой будала като Борат да дава парички?
  • 4 Локо-Сф

    0 1 Отговор
    Ако съм на мястото на тази измислена жминдя щях да се гръмна!Каква ли игра играят с ниско Раев и тиквун.Много грешат!Ние сме Народът и Левски и тия сатруфели вече!Събуди се народе!!!!
  • 5 фен

    0 1 Отговор
    защо не пускаш божинката бе само той може да вкарва на Николета