Last news in Fakti

7 Март, 2021 23:05 1 283 0

Кьолн и Вердер не излъчиха победител

  • кьолн-
  • вердер бремен-
  • 1:1-
  • бундеслига

Домакините успяха да стигнат до равенството в 83-ата минута след грешка на вратаря на Вредер Иржи Павленка

Кьолн и Вердер не излъчиха победител - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС/АРХИВ

Отборът на Вердер Бремен не успя да победи като гост Кьолн в мач от 24-ия кръг на германската Бундеслига и двубоят завърши наравно при резултат 1:1. кръг. Българският халф в редиците на гостите Илия Груев не беше в групата за мача.

Джошуа Сарджънт откри за гостите в 66-ата минута. Бременчани изпуснаха да си решат двубоя веднага след попадението на Сарджънт, тъй като пропиляха две отлични възможности за втори гол.

Домакините успяха да стигнат до равенството в 83-ата минута след грешка на вратаря на Вредер Иржи Павленка. Тогава чешкият страж беше надигран във въздуха от Емануел Денис, след което Йонас Хектор се разписа на празна врата. През първата част Павленка обаче направи изключително спасяване след засичане на Елис Скири.

С това реми Кьолн се отдалечи на 4 точки от зоната на изпадащите. Вердер е малко по-напред в класирането и още на този етап е ясно, че доиграва сезона.

В друг двубой от немската Бундеслига Арминия Билефелд и Унион Берлин завършиха наравно - 0:0.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА