Last news in Fakti

8 Март, 2021 10:33 1 812 2

Клоп: Ливърпул е в доста екстремна ситуация

  • клоп-
  • ливърпул-
  • криза-
  • загуби-
  • фулъм-
  • серия

"Ще се преборим с това положение", убеден е наставникът на "мърсисайдци"

Клоп: Ливърпул е в доста екстремна ситуация - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на шампиона Ливърпул Юрген Клоп, призна, че в момента преживява най-тежкия си период като треньор, след като мърсисайдци отстъпиха на борещия се за оцеляване в елита Фулъм с 0:1 и инкасираха шеста поредна загуба на "Анфийлд" за първенство.

"Фулъм е отбор, който може да ти създаде проблеми. Те са добър тим, подобен отбор трябва да остане във Висшата лига. Имаше моменти, в които можехме да имаме по-голямо влияние върху мача. Да допуснем гол малко преди почивката бе тежък удар, опитахме се да реагираме, но не вкарахме голове и това е голям проблем", заяви Клоп след мача.

"Бих искал да кажа "не", но е така. Това не е проблем, невинаги имам отлични периоди. Бяхме изключително успешни, а сега сме в екстремна ситуация, но ще се преборим", призна германецът на въпрос дали това е най-тежкият период в треньорската му кариера.

"Момчетата все още имат качества, но не могат да ги покажат. Би било шедьовър да разберем как да променим това за една вечер. Лесно е да съдиш, след като са спечелили и да кажеш, че са искали повече победата. Моите момчета също я искаха. Не мисля, че това е проблемът", завърши наставникът на "червените".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Оле Гунар

    4 0 Отговор
    Нищо ти няма,айде подавай оставка и изчезвай.
  • 2 Лукавия

    2 1 Отговор
    Футболът е Пунатмарата на спортовете. Всеки мач е нареден, а треньорчета, съдии и футболисти са просто акрьори в пиеската.