Last news in Fakti

8 Март, 2021 22:34 4 149 0

Единсон Кавани иска да си ходи от Манчестър Юнайтед

  • единсон кавани-
  • манчестър юнайтед-
  • футбол-
  • бока хуниорс

Решението на футболиста идва малко изненадващо, като се има предвид, че той има възможността да продължи контракта си с „червените дяволи”, които изтича в края на кампанията

Единсон Кавани иска да си ходи от Манчестър Юнайтед - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Манчестър Юнайтед Единсон Кавани е пожелал да напусне клуба в края на сезона, пишат медиите в Аржентина. Кавани иска да се завърне в Южна Америка, където да облече фланелката на любимия си Бока Хуниорс.

Решението на футболиста идва малко изненадващо, като се има предвид, че той има възможността да продължи контракта си с „червените дяволи”, които изтича в края на кампанията.

Кавани се присъедини към Юнайтед със свободен трансфер от ПСЖ през октомври.

В миналото Бока Хуниорс проявяваше интерес към услугите на нападателя, но той не желаеше да се завръща в Южна Америка на по-ранна възраст. Не така обаче стоят нещата за ветерана в днешно време.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА