Last news in Fakti

13 Март, 2021 09:15 2 429 1

Първи кадри на новите екипи на Ливърпул

  • ливърпул-
  • футбол-
  • екипи

Фланелките, произведени от Nike, са в традиционния червен цвят, а емблемата и спонсорското лого са в бяло

Първи кадри на новите екипи на Ливърпул - 1

Сайтът Footy Headlines публикува първи кадри на новите екипи на действащия шампион на Англия Ливърпул за следващия сезон. Фланелките, произведени от Nike, са в традиционния червен цвят, а емблемата и спонсорското лого са в бяло.

Първи кадри на новите екипи на Ливърпул

Екипите са пресечени от диагонални черти. Ливърпул не се представя особено убедително на домашната сцена през този сезон и вероятно ще сдаде титлата. Мърсисайдци вървят осми в класирането с изоставане от 11 точки зад лидера Манчестър Сити. Ситуацията в Шампионската лига е по-ведра за Юрген Клоп и подопечните му. Тимът се класира вече за 1/4-финалите след две победи над РБ Лайпциг.

Първи кадри на новите екипи на Ливърпул

Първи кадри на новите екипи на Ливърпул

Първи кадри на новите екипи на Ливърпул


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ФЪН

    1 4 Отговор
    за Б група ли ги готвят , там са с по различни изисквания !!