Last news in Fakti

14 Март, 2021 12:48 1 299 0

Клоп: Не мисля, че Ван Дайк и Гомес ще са готови за финалите на Европейското

  • юрген клоп-
  • ливърпул-
  • върджил ван дайк-
  • джо гомес-
  • евро 2020

Клоп е надява двамата да бъдат на линия за старта на подготовката за следващия сезон, но не е оптимист за възможността те да участват на континенталния шампионат от 11 юни до 11 юли

Клоп: Не мисля, че Ван Дайк и Гомес ще са готови за финалите на Европейското - 1
Снимка: БГНЕС

Защитниците Върджил Ван Дайк и Джо Гомес от Ливърпул няма да бъдат готови за финалите на Европейското първенство по футбол през лятото, смята мениджърът на мърсисайдци Юрген Клоп.

Нидерландският национал Ван Дайк се възстановява след операция на коляното през октомври, а Гомес също се лекува след хирургическа интервенция на коляното заради травма, която получи на лагер на националния отбор на Англия през ноември.

Клоп е надява двамата да бъдат на линия за старта на подготовката за следващия сезон, но не е оптимист за възможността те да участват на континенталния шампионат от 11 юни до 11 юли.

"Това не е мое решение, но с информацията, с която разполагам в момента, не мисля, че те ще бъдат готови за Европейското първенство. Контузиите им бяха много сериозни. Надявам се да бъдат на линия за предсезонната подготовка. Все пак Вържил е по-напред във възстановяването, защото той вече тича, но пак ще бъде много трудно", коментира Клоп.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА