14 Март, 2021 13:56 2 996 0

Новият президент на Барса договорил първия звезден трансфер

  • барселона-
  • жоан лапорта-
  • футбол-
  • манчестър сити-
  • кун агуеро

Нападателят на Манчестър Сити Кун Агуеро може да се смята за ново попълнение на "Камп Ноу"

Новият президент на Барса договорил първия звезден трансфер - 1
Снимка: БГНЕС

Новият президент на Барселона Жоан Лапорта още не е встъпил официално на власт, но вече е договорил първия звезден трансфер. Нападателят на Манчестър Сити Кун Агуеро може да се смята за ново попълнение на "Камп Ноу" от лятото, пише Ас.

Той ще се присъедини към Барса като свободен агент, а договорът му ще е до 2023 г. Само формалности пречат да бъде подписан предварителен контракт с 32-годишния аржентинец.

Според запознати привличането на Агуеро е свързано и с подновяването на договора с Меси. Плановете са той да изпълнява роля, подобна на тази на настоящия помощник на Куман - Хенрик Ларсон между 2004 и 2006 г. В момента тя е поверена на датчанина Брайтуайт, но в Барса искат да вдигнат нивото.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА