Last news in Fakti

23 Март, 2021 21:02 5 842 8

Хабиб: Много е трудно да имаш власт и да си известен! Няма да се връщам!

  • хабиб нурмагомедов-
  • мма

Станах №1 в света, а сега остават само битки за пари, но на мен не ми трябват

Хабиб: Много е трудно да имаш власт и да си известен! Няма да се връщам! - 1

Хабиб Нурмагомедов разкри, че никога не е обмислял да се завърне в ММА. Непобеденият шампион обяви оттеглянето си в края на октомври 2020 година. Той го направи, след като защити титлата си с победа над Джъстин Гейджи в Абу Даби.

"The Eagle" записа рекод 29-0 в клетката и през последните месеци беше номер 1 в ранглистите на UFC. Дейна Уайт до последно отказваше да го пусне, но преди няколко дни се отказа. От UFC решиха да приемат оттеглянето на голямата им звезда и му взема титлата.

Сега за нея ще се бият Майкъл Чандлър и Чарлз Оливейра. Пред медиите Хабиб сподели, че си е свършил работата и повече няма какво да доказва:

"Много е трудно да имаш власт и да си известен. Трудно е да си най-добър в света. Много е трудно. Хората може и да не ме разберат, но се надявам, че ще приемат решението ми. Всеки има своята гледна точка. Моята връзка с майка ми и моята гледна точка ме накараха да почувствам, че трябва да спра. Във всяка битка и лагер това отнема от възрастта на моята майка. Какво трябва да направя ? Влязох в този спорт, за да покажа кой съм и да стана най-добър. Аз станах шампион, станах номер 1 в света и защитих титлата си 3 пъти. Спечелих най-голямата битка в историята на UFC. Какво друго да правя? Само пари?

Остават само битки за пари, но на мен не ми трябват пари. Никога не съм планирал да се върна, след като се оттеглих през октомври. Дейна Уайт го направи официално чак сега. Това е смешно, защото се оттеглих преди 6 месеца.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ххх

    21 3 Отговор
    Баце не е на това мнение. Защо да се оттегляш като може да крабиш све, вовеки.
  • 2 🏃🤸🏋️⛹️🤾🚴🚵🧗🤼🏌️🏇🤺⛷️🏂🪂🏄🚣🏊🤽

    51 1 Отговор
    Сит си,облечен и обут,със собствен дом,имаш средства.Свободен си.Радвай се на здраве и времето отредено ти тук!
  • 3 Браво

    35 0 Отговор
    пич! Едва ли скоро ще видим друг трикратен шампион, да се оттегли от спорта с резултат ...:0.
  • 4 Аномалия

    2 28 Отговор
    Този пръст много го вириш нещо,пък и каква власт имаш ти аз не знам...Честно да ти кажа..

    Коментиран от #7

  • 5 Анонимен

    37 2 Отговор
    Това е изтока и запада! Голяма е разликата в мисленето! Такъв шамар скоро запада не е ял! Момчето е осъзнало, че е на ринга до време!
  • 6 Дивако

    3 11 Отговор
    Властта се постига само и единствено с мозък
  • 7 Apol

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Аномалия":

    Защо пък трябва да знаеш!
  • 8 истинко

    0 0 Отговор
    А дали на нашите "велики" кандидати за президент и вицепрезидент и приятели на мутрите от ГЕРБ - Пулев и Станислав Недков - Стъки им стиска да се изправят срещу този "пенсиониран" боец?! При всички случаи на нашите селски биячи ще са им нужни чисти гащи!