Last news in Fakti

28 Март, 2021 14:21 1 898 4

Треньорката на ансамбъла: Много е тъжно, че нямаше публика в залата

  • весела димитрова-
  • ансамбъл по художествена гимнастика-
  • световна купа по художествена гимнастика-
  • триумф

Весела Димитрова изрази задоволството от представянето на нейните възпитанички вчера

Треньорката на ансамбъла: Много е тъжно, че нямаше публика в залата - 1
Весела Димитрова, снимка: БГНЕС/АРХИВ

Старши треньорът на ансамбъла на България Весела Димитрова е доволна от представянето на момичетата на Световната купа в София след дългата принудителна пауза.

Както е известно, вчера Симона Дянкова, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс, Стефани Кирякова и Ерика Зафирова спечелиха титлата в многобоя с огромна преднина пред конкурентките си.

"Всичко ни се стори като за първи път. Доста дълго време почивахме, принудително, естествено. Момичетата бяха много развълнувани и наистина това им беше като бойното кръщение наново. Усетих ги малко по-емоционални от обикновено, но ще влезем в ритъм. Само, дай боже, да сме живи и здрави", сподели тя.

"Зарадвахме се на оценката вчера, аз знам, че могат още много. Значи може да е още по-голяма. Щом сме получили тази оценка, значи съдиите са видели. Ние постоянно сме в процес на работа, променяме по-малко, но засега това ще бъдат нещата. Момичетата знаеха, че въпреки празната зала, хиляди хора ги гледаха по телевизията, абсолютно отговорно подходиха към състезанието, още повече че имаха дълга пауза. Много е тъжно, че нямаше публика в залата", добави Димитрова.

Тя не разкри на кои състезания ще участват гимнастичките до европейското първенство във Варна в началото на юни предвид обстановката с пандемията от коронавирус.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХАН КРУМ

    4 0 Отговор
    БРАВО НА МОМИЧЕТАТА.НАПРАВИХА НИ ГОРДИ И ПОКАЗАХА,ЧЕ БЪЛГАРИТЕ МОГАТ.ПОКЛОН И БЛАГОДАРНОСТ!!!!!

    Коментиран от #2

  • 2 ИМПЕРИАЛИСТ

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "ХАН КРУМ":

    Където е текло, пак ще тече!
    Гени, храна и рехабилитация, с тези предимства Българите отново ще сме първи!!!
  • 3 Диверсант

    2 2 Отговор
    Ами ходете да правите представления в Крим. Там имаше 80 000 публика и всичкото си е нормално
  • 4 Българка

    1 0 Отговор
    Респект към момичетата от художествената ни гимнастика. На фона на тъжната родна действителност те са светъл лъч, който ни прави горди!