Last news in Fakti

3 Април, 2021 11:06 2 357 7

Гонзо: Каква промяна? Ако толкова държат да спасят от изпадане някои отбори, то просто да го решат

  • георги иванов - гонзо-
  • локомотив пловдив-
  • бфс-
  • формат-
  • първенство-
  • футбол

Представяте ли си какво ще стане, ако се приеме А група с 16 отбора?

Гонзо: Каква промяна? Ако толкова държат да спасят от изпадане някои отбори, то просто да го решат - 1
Снимка: БГНЕС

Спортният директор на Локомотив Пловдив Георги Иванов обяви, че клубът е категорично против промяна във формата на родния шампионат за следващия сезон. Според него това по никакъв начин няма да вдигне нивото, а само може да се появят отбори, които да започнат, но да не завършат кампанията. Той смята, че зад това стоят интереси, целящи спасяване от елита на определени отбори, които в момента са застрашени.

"Категорично против сме и съм заявил това на хората, които организират тази анкета. Ако толкова държат по служебен начин да спасят от изпадане някои отбори, то просто да решат това, но да не пипат формата на първенството. Ще направят още по-голяма бъркотия", заяви Гонзо пред "Марица".

"Според мен настоящият формат е добър и първенството е интересно. Виждате, че всеки скача на всеки, защото има за какво да играе. Представяте ли си какво ще стане, ако се приеме А група с 16 отбора? Няколко тима ще си оспорват титлата и евроквотите, няколко отбора ще се борят да не изпаднат и 7-8 отбора ще играят за здраве. Не ми се мисли какво може да им дойде на ума в безсмислени мачове. Дано хората в Изпълкома на БФС не прибързат с необмислено решение, защото това може още повече да забатачи футбола ни", допълни още той.

Бившият нападател разкри, че синът му Александър, който е един от тримата заразени с коронавирус футболисти на Локомотив, се чувства добре.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мимч

    7 8 Отговор
    Гонзо не си прав.Стандартната фурмала при нас е била 16 отбора и тогава сме имали и най добри отбори и най добри резултати в Европа,а и национален отбор.Всичко друго е измишльотена,за да се угоди на някого....

    Коментиран от #4

  • 2 Гошо

    8 1 Отговор
    Уважавах те, но и ти излезе ГЕРБаджийска утрепка.
  • 3 Соколето

    6 1 Отговор
    Отиде в отбора на ДС и сега в Гроб,гнусен ром.
  • 4 🥴🤥💩

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Мимч":

    И кога е това "тогава". За 94' ли говориш, когато изплуваха подкупняците, от чиито поразии и кражби стигнахме до тука!

    Коментиран от #5

  • 5 Мим33

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "🥴🤥💩":

    Ами преди 94 год. и след това ,тези отбори имаха що годе добри постижения в евротурнирите и са отстранявали добри западни отбори,а сега и от Лихтенщайн,Кипър,Молдова и мн.други измислени държави,не можем да преодалеем или с 300 зора....

    Коментиран от #6, #7

  • 6 А това

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Мим33":

    че в тези измислени държави имат много по-добри условия за развитие и продължават да се развиват, а не стоят на едно място, прави ли ти впечатление или и ти ще почнеш да викаш, че като се смени треньора, нещо ще се подобри?
  • 7 Никоя от държавите

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Мим33":

    която изброи, няма 16 отбора. В Италия и Англия може да имат по 20, но населението им е 10 пъти повече. Хората се развиват, кои предлагаш да биеме с 16 отбора, ветераните им ли? Или май си го казваш като суеверие. То вече няма на какво друго да крепим позитивизъм. Оня ден па беше пилотът.