Last news in Fakti

3 Април, 2021 15:07 2 156 6

Крушарски каза дали ще се кандидатира за президент на БФС

  • христо крушарски-
  • локомотив пловдив-
  • футбол-
  • бфс

Ако преценя и ако реша, ще го научите първи и ще има резултат, със сигурност

Крушарски каза дали ще се кандидатира за президент на БФС - 1

Собственикът на Локомотив Пловдив - Христо Крушарски, коментира дали ще се кандидатира за президент на БФС, каквато информация се появи в петък.

"Това е оценка за работата ми, благодаря им. Те отдавна коментират тази тема. Ще видя, първо ще оправя Локомотив, после ще видя каква е конкуренцията и тогава ще реша. Ако не виждате какво става в Локомотив с ред и порядък.. На БФС му трябва ред и порядък, не приказки - кой какво направил. Третият сега щял да стартира, след 8 години работа във футболния съюз, защото знаел какво да направи. Досега къде бяха? Нещата не се решават по този начин, а с рязък удар. Гол не става с леко шутче."

"Ако преценя и ако реша, ще го научите първи и ще има резултат, със сигурност."

"Националният ни отбор започна нормално, знаехме, че е тежко. Милион пъти съм казвал, че трябва в клубовете да си свършим работата. Ако се бъзикаме един друг, нищо няма да стане. Ясен и Господ да е, като няма материал, какво ще направи? Все пак вървим в положителна посока. Радвам се, че Локомотив допринесе най-много за това действие. Ако продължаваме така, след това ще сме още по-добре."

"Ако някой е натрупал сметки в някоя кръчма, ще я платя. Има си документи, мога да ги покажа. Той подписа нотариален документ и си тръгна, както правят всички. Да е жив и здрав", завърши Крушарски.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Корупция

    15 4 Отговор
    Свършиха парите от тиквата, скоро Локото го чака фалит.....
  • 2 ФАКТ

    7 1 Отговор
    Ясен Петров го изгониха от Китай като краставо псе ! Тук,"цар" го правим на чалгарите.Победи ще видите на 36 у шестък.
  • 3 Иван Грозни

    9 0 Отговор
    "Удри!!! Ще те бия с маркуча от пералнята и няма да ти дам да ревеш." То бива толкова изкуфели тикви, ама чак толкова. Паралийчетата се мислят вече за богове. Стилът на изяви ни е до болка познат.
  • 4 локомотивец

    9 0 Отговор
    не съм изненадан.ако го изберат, ще докажат, че футбола у нас е ударил дъното, впрочем както и всичко останало.
  • 5 Мутри вън!

    2 1 Отговор
    МУТРАТА крушарски в Пловдивския затвор!
  • 6 Фен

    1 0 Отговор
    И стратега на 20ти век, да паднеш от смях.