3 Април, 2021 17:40 1 423 0

Виляреал разби Гранада

  • жерард морено-
  • виляреа-
  • гранада-
  • футбол-
  • ла лига

Жерард Морено с хеттрик

Виляреал разби Гранада  - 1
Снимка: Twitter

С три гола на испанския национал Жерард Морено тимът на Виляреал разби Гранада с 3:0 в среща от 29-ия кръг на Ла Лига и продължава да се бори за място в топ 4. Двубоят изправи един срещу друг двата испански представители в Лига Европа, които след седмица се хвърлят в битки от 1/4-финалите.

Морено не само че заби хеттрик, а удари и греда. Два от головете му дойдоха от дузпи. Така той вече има 16 попадения на сметката си, като с повече са само Карим Бензема, Луис Суарес и Лионел Меси. В 81-вата пък Хорхе Молина изпусна наказателен удар за Гранада.

Виляреал излезе напред още в 9-ата минута, когато Морено се разписа от бялата точка след игра с ръка на Виктор Диас. Положението беше прегледано и от ВАР, и от самият рефер, преди да бъде взето решение, че това е дузпа.

След още девет минути Жерард Морено направи 2:0. В началото на второто полувреме нападателят стреля в гредата, а в 61-вата покачи на 3:0 след нова точно изпълнена дузпа. Домакините успяха единствено да спечелят наказателен удар в 81-вата, но Молина не уцели вратата.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА