4 Април, 2021 15:31 2 081 0

Ман Юнайтед готов да се раздели с Давид де Хеа, излизал твърде скъпо

  • давид де хеа-
  • манчестър юнайтед-
  • футбол-
  • заплата

В момента Де Хеа получава заплата от 400 хиляди евро на седмица

Ман Юнайтед готов да се раздели с Давид де Хеа, излизал твърде скъпо - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Юнайтед е готов да се раздели с Давид де Хеа след края на сезона, съобщава „The Mirror“. „Червените дяволи“ разполагат с петима вратари на заплата през настоящата кампания и са се заели да намалят разходите, започвайки с освобождаването на някои футболисти.

В момента Де Хеа получава заплата от 400 хиляди евро на седмица. До края на договора му остават две години, което означава, че трябва да получи 40 милиона евро.

От английския клуб са готови да му изплатят компенсация, за да прекратят преждевременно договора му.

В Манчестър Юнайтед не вярват, че някой отбор ще бъде готов да извади сума от порядъка на 40-50 милиона евро, за да привлече Де Хеа през летния трансферен прозорец, с оглед пандемията от COVID-19.

Не за първи път Манчестър Юнайтед е принуден да плати голяма парична компенсация, за да прекрати договора на свой футболист. Последният подобен случай беше с Алексис Санчес, когато беше постигнато споразумение с чилиеца да му бъдат платени повече от 10 милиона евро нето и да бъде освободен да подпише с Интер.

В Манчестър Юнайтед възнамеряват да заложат на Дийн Хендерсън като титулярен вратар през следващия сезон. Младият англичанин подписа нов дългосрочен договор с клуба през миналото лято.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА