4 Април, 2021 17:50 2 376 0

Пилот на McLaren: Превъзхождаме Ferrari

  • mclaren-
  • ferrari-
  • формула 1

Изпреварих Шарл Льоклер пет, шест, седем обиколки след началото на състезанието, а не на старта

Пилот на McLaren: Превъзхождаме Ferrari - 1
Снимка: БГНЕС

Съперничеството между Ferrari и McLaren е легендарно и може би през сезон 2021 феновете ще наблюдават нова глава от битката между двата отбора, макар и не за победи във Формула 1.

„От Ferrari са малко по-бързи в квалификация, но нашето състезателно темпо е по-силно. Изпреварих Шарл Льоклер пет, шест, седем обиколки след началото на състезанието, а не на старта. Това се дължеше на факта, че нашата кола просто бе по-силна, с малко по-добро темпо“, заяви Норис.

"Така че ситуацията е малко 50 на 50. Не е лесно. Ще съм доволен, ако се справяме малко по-добре в събота. Сега положението е малко като миналата година. Може би вървим по-силно в неделя в сравнение със събота. Но все пак това бе едва първата надпреварата, а пистата в Бахрейн не ни пасва особено. След още няколко – различни като характеристики писти – може да разберем къде наистина се намираме. Сега съм в състояние да изляза напред, да поддържам гумите си и всичко останало. Може би ако състезанието бе продължило още малко, ситуацията щеше да е различна. Затова не искам да прекалявам с оценките. Но първата надпревара бе добра, така че може да съм положително настроен за това", добави още той.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА