Last news in Fakti

4 Април, 2021 20:40 2 389 1

Не просто треньор, а и луд фен на своя отбор!

  • иманол алгуасил-
  • реал сосиедат-
  • атлетик билбао-
  • футбол-
  • фен-
  • треньор

В събота вечерта Реал Сосиедад грабна Купата на краля в Испания, след като надви с 1:0 на финала в Севиля баския си съперник Атлетик Билбао

Не просто треньор, а и луд фен на своя отбор! - 1

Иманол Алгуасил показа нагледно, че не просто е старши треньор на Реал Сосиедад, но и огромен фен на клуба от Сан Себастиан. В събота вечерта Реал Сосиедад грабна Купата на краля в Испания, след като надви с 1:0 на финала в Севиля баския си съперник Атлетик Билбао. Това бе отложеният от миналата година заради пандемията финал, но "лъвовете" от Билбао ще имат съвсем скоро възможност да се явят на "поправителен", тъй като на 17 април излизат в тазгодишния финал на турнира срещу Барселона.

За Реал Сосиедад пък това бе първи трофей от 1987 година, когато тимът отново триумфира с Copa del Rey.

49-годишният Иманол е юноша и бивш футболист на Реал Сосиедад. Той е фен на клуба от детството си и по време на пресконференцията си след победата срещу Атлетик не можа да удържи напиращите в него емоции. Специалистът облече фланелка на Реал Сосиедад, вдигна над главата си шалче на клуба и започна да крещи с пълен глас: "Давай, Реал!".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.