Last news in Fakti

5 Април, 2021 18:46 1 257 1

Солскяер реши за Хуан Мата

  • мата-
  • солскяер-
  • задържане-
  • договор-
  • манчестър юнайтед

Наставникът на Манчестър Юнайтед иска да задържи испанеца в състава за още един сезон

Солскяер реши за Хуан Мата - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Юнайтед ще задържи на 32-годишния Хуан Мата за още един сезон. Испанецът има едва 12 мача през този сезон, като само седем от тях са в Премиър лийг, но въпреки това мениджърът на отбора Оле Гунар Солскяер е решил, че ще му е нужен и през следващата година.

Клубът няма нужда от това да преговаря със самия играч, защото в настоящия му контракт има клауза за едностранното му удължаване с още 12 месеца. Юнайтед просто ще активира тази опция. Възможно е клубът да прави това и по друга причина - да вземе трансферна сума за Мата, в случай че той реши да продължи другаде. Твърди се, че италианските Ювентус, Рома и Интер имат интерес към него.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ох Баня

    1 0 Отговор
    И Боко реши същото за неговата Мата