Last news in Fakti

6 Април, 2021 09:27 3 071 5

Георги Градев: Не на Костадинов, Порточанов и Михайлов, да - на Бербатов

  • градев-
  • бфс-
  • президент-
  • кандидати-
  • костадинов-
  • порточанов-
  • бербатов

Специалистът по спортно право "описа" всички кандидати за президент на БФС

Георги Градев: Не на Костадинов, Порточанов и Михайлов, да - на Бербатов - 1
Снимка: БГНЕС

Специалистът по спортно право и бивш вратар Георги Градев коментира предстоящата битка за президентския пост в БФС. Въпреки че още не е ясно кои фигури ще се кандидатират за шефското място, Градев призова футболните хора да гласуват за Димитър Бербатов и се изказа доста негативно по адрес на другите имена, спрягани за ръководната позиция.

Публикуваме без редакторска намеса написаното от Георги Градев във facebook:

"Първите важни избори в България минаха и заминаха. Предстоят футболните избори през м. юни. В тях се очаква да участват:

1. Емил Костадинов, който 20 г. само взима, но нищо не дава, както би казал Венци Стефанов. Надявам се, че г-н Стефанов няма да издигне Костадинов, защото ще влезе в противоречие със себе си. Освен това Костадинов е неграмотен, както се видя в Шоуто на Слави преди време. Има големи дългове (т.е. не е надежден да управлява финанси). Не говори чужди езици. Не се справя с компютър. Абсолютен аутсайдер.

2. Христо Порточанов, който уж поведе някаква битка с Боби Михайлов, но бързо сви знамената. Още не е обяснил кой или какво го накара да оттегли жалбата срещу БФС. Това показва, че има слаби места и ще бъде лесен за манипулиране. Издигнат е от човек с много съмнителна репутация. 340 клуба го подкрепят, но може да назове поименно само Симитли. Програма има, ама ще я каже само на конгреса (а там е пълно с експерти, които ще направят бърз анализ и ще го подкрепят). Предлага за членове на ИК трима академици, двама журналисти, едно куче без зъби на кето диета и една стара пружина за почивка. Не говори чужди езици, но умее да борави с пистолет и да убеждава хората да се подписват под празен лист хартия. Специалист по бойни изкуства от школата в Костинброд. Не харесва съдиите. Пенсионер. Не съм сигурен, че ще събере повече от 1 глас. Чудя се дали не е шега?

3. Христо Христов, когото уважавам, но каза, че се е опитал да корумпира съдия. Това автоматично го вади от вота като ненадежден да поведе промяната. Все пак респект за направеното в Марица. Продължаваме напред, както казва уважаваният от мен Кубрат Пулев.

4. Борислав Михайлов - от уважение към моя клиент Николай Михайлов и към забележителната кариера на този наистина отличен вратар Боби Михайлов, на когото се възхищавах и гонех топките още от дете, ще се въздържа от коментар. Ще кажа само, че по делата ще ги познаете - от 2005 г. до 2019 г. нямаме нито едно участие на голям форум! Думите тук са излишни, както и Михайлов е излишен на изборите.

Има още един скрит кандидат, който дебне в засада. На него ще му обърна особено внимание, когато събере смелост да се покаже от храстите като Ушко и Зъбчо от Приказки под шипковия храст.

Стигнахме до същинския сблъсък:

ДИМИТЪР БЕРБАТОВ срещу адв. иво ивков.

Не, нямам грешка в изписването на имената.

- адв. иво ивков. Няма как да спечели изборите в БФС с диплома от милиционерската школа в Симеоново, в която основните предмети са “История на БКП” и “Държавно право на социалистическите страни” (дипломата е приложена по-долу - тя говори сама за себе си). Този “голям левскар” е изпратил нотариална покана до ПФК Левски АД да поиска хонорар от 1 млн. лв. за делото “Валери Божинов” във ФИФА, което аз спечелих за Валери, а Левски автоматично бе оневинен. Аман от милиционери и комунисти, които бащите им ги бутат цял живот. Чудя се кой глупак ще го издигне?

- Димитър Бербатов стигна до шампионска титла с Манчестър Юнайтед и взе Златна обувка на Висшата лига. Владее английски, немски и руски. Мъж на годината в България през 2009 г. Седемкратен победител в анкетата за най-добър футболист на България (рекордьор). Номинации за световния отбор на ФИФПро през 2007, 2008 и 2010 г. Учреди фондация “Димитър Бербатов”, която всестранно подпомага младите хора да се образоват, да развиват своите дарби и заложби, както и да им дава шанс да ги споделят със света. През 2017 г. Димитър Бербатов получи своята диплома по “Спортен мениджмънт” в НСА - най-модерната дисциплина в момента. Скромен съпруг и баща на две деца. Единствената възможност да излезем от блатото, в което ни закараха Вуцата, Батето и Боби.

Гласувайте за Димитър Бербатов. Ако изберете друг, не ме търсете за помощ! Опичайте си акъла и гласувайте по съвест. Дайте шанс на нашите деца да играят истински футбол на модерни бази. Бъдете себе си! Не се страхувайте. България вече се промени. Време е да променим и футбола.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 8888

    8 2 Отговор
    За Костадинов всички знаят,че е неграмотен няма място изобщо в футбола
  • 2 нормален

    7 2 Отговор
    Точно казано.
  • 3 Kумчо Вълчо

    1 5 Отговор
    " Гласувайте за Димитър Бербатов. Ако изберете друг, не ме търсете за помощ!"
    Бре бре брей този голям келеш излезе , че за какво да те търсим и ти като Бербатов да те каним с бъклица за да ни оправиш футбола.
    Понеже не си спомням тази особа реших да видя какво пише за него в уикито ;Георги Градев е бивш български футболист, лицензиран футболен и волейболен агент, любител по спортно право.
    Такаааа бивш футболист който е бил изгонен от ФК Левски още докато е юноша без да е взел участие в нито един мач .Май като оня виц ; за износа на компютри за Япония - не сме ги изнесли ами са ни ги върнали и не били компютри ами компоти. А бе не бил специалист по спортно право , бил любител на спортното право . бербатов да беше пуснал поне някой по- скромен не този спукан балон.
  • 4 хахаха

    1 5 Отговор
    Така не става. Тоя Бербатов какъв опит има. За футболист или за президент го предлага този гусин. Освен това той е предател.
  • 5 Мой

    1 0 Отговор
    Иво Ивков е изключително подготвен кадър, но е разочароващо да науча, че е от школата за полицаи. Полицаите са полицаи доживот, никога не стават цивилни.