Last news in Fakti

6 Април, 2021 15:19 1 786 1

Янко Типсаревич: Новак Джокович не позволи парите и славата да го променят, а това е много трудно

  • новак джокович-
  • янко типсаревич-
  • тенис-
  • тенис на корт

Впоследствие, контузиите попречиха на Типсаревич да продължи с изкачването си нагоре, а през 2019 година сърбинът обяви края на кариерата си

Янко Типсаревич: Новак Джокович не позволи парите и славата да го променят, а това е много трудно - 1
Снимка: БГНЕС

Янко Типсаревич остави своята следа в световния тенис. И макар, след успехите, които имаше през 2011 и 2012 година, нещата след това да не се получиха за сърбина, все пак той успя да влезе в Топ 10 на световния елит, като дори достигна до осмото място в световната ранглиста.

Впоследствие, контузиите попречиха на Типсаревич да продължи с изкачването си нагоре, а през 2019 година сърбинът обяви края на кариерата си. Янко Типсаревич и Новак Джокович са в прекрасни отношения и това бе известно още при срещите им на корта. Сега, бившият представител на топ 10 се изказа изключително ласкаво за своя сънародник, като го нарече човек с голямо сърце и истинска личност, която е готова да помогне на всеки.

„С Новак се познаваме много отдавна и никога не сме крили своето голямо приятелство. През годините винаги сме били в прекрасни отношения и това продължава и до днес. Джокович е страхотен човек, който не мога да опиша с думи и смятам, че той е един от най-добрите хора, които познавам. Освен, че притежава сърце на шампион, Новак не позволи парите и славата да го променят, а това е много трудно. Моят приятел си остана същият, такъв какъвто беше още в самото начало на познанството ни, изключително щедър, готов да помогне на всеки по всяко време, независимо какво му струва това. Дори понякога се чудя как един път този човек не заговори за пари, и не се възползва от славата си. Цяла Сърбия го обича, а той си остана скромен, без по никакъв начин да пренебрегва никого.

Моите сънародници обичат много Джокович, не само заради успехите му, но също така заради неговата отдаденост да помага за развитието на сръбския тенис. Щастливци сме, че този човек се е родил в Сърбия и защитава нашия флаг. Вярно е, че приключих с професионалния тенис, но Ноле винаги ме вдъхновява, когато е на корта, радвам се, че сме истински приятели и имаме такива чудесни отношения“, завърши Типсаревич.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мимчят

    9 0 Отговор
    Това е точно така,но как поне малко от това не прихвана и нашия каун,а е един надут пуяк за България и не е готов да я защитава,а напротив,пренебрежителен е.Това е голямата разлика от Джокович,въпреки,че никога няма да го стигне....