6 Април, 2021 17:00 1 913 1

Журналист: Гуардиола прогони Серхио Агуеро от Манчестър Сити

  • серхио агуеро-
  • сам лий-
  • манчестър сити-
  • хосеп гуардиола-
  • футбол

През лятото 32-годишният играч ще си тръгне като свободен агент, след 10 години в клуба

Журналист: Гуардиола прогони Серхио Агуеро от Манчестър Сити - 1
Снимка: БГНЕС

Журналистът на една от най-авторитените медии "Атлетик" - Сам Лий разкри интересни подробности за напускането на нападателя Серхио Агуеро от Манчестър Сити.

През лятото 32-годишният играч ще си тръгне като свободен агент, след 10 години в клуба. Оказа се, че решението не е на Кун, а на мениджъра Хосеп Гуардиола.

"Според моята информация той няма да остане във Висшата лига, отчасти защото самият той не иска.

Сред обкръжението на Агуеро има известно недоволство. Те разбират, че решението да се освободи Агуеро не принадлежи на Сити, а на Гуардиола. И самият Серхио е недоволен от това. Това не е негово решение и не е решението на клуба, това е решението на Гуардиола.

Що се отнася до слуховете за интереса на Челси, напоследък се пише много за него и е истина.

В същото време сбогуването със Сити не би трябвало да е изненадва Агуеро. Той е готов за това от януари ", каза Лий в подкаста" Защо винаги ние ".


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КМЕТА НА СИМИТЛИ

    2 1 Отговор
    ДНЕС някой да го е виждал