6 Април, 2021 20:21 1 747 0

Неймар отново е сред спряганите за трансфер на "Камп Ноу"

  • неймар-
  • псж-
  • барселона-
  • футбол-
  • трансфер

На фона на финансовата криза в Барса, ръководни фактори от клуба обявиха два варианта това да се случи, без да бъдат платени близо 200-те милиона евро откупна клауза в договора му

Неймар отново е сред спряганите за трансфер на "Камп Ноу" - 1
Снимка: БГНЕС

Бившата звезда на Барселона, а сега в ПСЖ - Неймар, отново е сред спряганите за трансфер на "Камп Ноу". Бразилецът има договор до 2022 година, но на няколко пъти намекна, че иска да си тръгне.

На фона на финансовата криза в Барса, ръководни фактори от клуба обявиха два варианта това да се случи, без да бъдат платени близо 200-те милиона евро откупна клауза в договора му.

Единият е бразилецът да издържи на натиска и да не подписва нов контракт, с което след година ще се завърне без пари, а другият е някоя от звездите на Барса в атака Антоан Гризман или Усман Дембеле да станат част от размяна с ПСЖ.

В Испания коментират, че ако Барса не успее да вземе голямата си цел Ерлинг Холанд, вариантът Неймар може да стане много актуален за новия президент Жуан Лапорта, който обеща да доведе подходящ партньор в атака за звездата Лионел Меси.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА